[曼谷] 13-16/10 泰減壓之旅 DAY2下集 蛇美戀人之章

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

(利申,以下係勁多字,因為我都想做個記錄)
完左個谷氣泰浴,咁就搭車番ASOK戈頭,去左TERMINAL21個FOOD COURT開餐,呢度幾多款式,仲要好平,一個飯加杯鮮榨果汁都係70B,食飽見時間尚早8點幾,去7仔買龍袍,之後番酒店S15休息下補補眠先,養精蓄銳今晚同D泰妹生命之旅。

訓醒就11點左右,打扮一下GEL GEL個頭就去COWBOY見識,酒店行過去我諗有成7、800米,不過戈兩日都落雨陰天,所以唔算太熱。
行到去目的地,一抬頭見大大個牌寫住COWBOY,咁就由頭行到落尾睇下先,沿途有好多女係門口拉客,條街好短,我諗得芭堤雅WS 三分一左右,行到尾就見到一眾師兄所講GE B記,呢間亦係當晚最多人入去GE AGOGO,我都行入去望下,入到去人山人海,我望一望發現好多女,不過客一樣多,仲好似幾FULL下,咁我就出番去,畢竟我今晚主打係打算蛇美搵女,而家係消磨垃圾時間,邊間都無所謂。
出去之後對面戈間AGOGO有個妹妹仔見到我就捉住我隻手拉我入去,現場6,7枱客左右,坐底要左支啤酒,妹妹仔就拉埋另一個女仔夾住我坐,大家吹下水順便比下抽下水咁,妹妹仔21歲,金髮活潑可愛型,1.55米高全瘦底細波,另一個就姐姐27歲,黑髮大眼,2個都簡單同我傾左幾句,姐姐就行開左去跳舞,留低金髮妹同我繼續傾,傾左唔夠2分鐘就叫我買LADY DRINK,咁當然OK啦,禮貌嘛。過程中我話自己第一次黎,問呢D地方有咩玩同要注意,佢答我”ENJOY AND DRINK”就OK,咁我當然唔係第一次,不過求撚其搵D野UP下扮下純情小鴨鴨,途中傾下計講下笑咁,摸到佢皮膚真係好滑,青春肉體就係吸引。再傾多一陣又R我LADY DRINK,我心諗下? 5分鐘一杯,我打算坐1個鐘咪要請12杯?? 同佢講LATER,再繼續問D 9唔撚搭8問題同講下笑,我話你好FIT喎,不過個胸同身高都似細路女,呢度邊個女仔個胸最大,佢地個胸真定假架,佢邊講解我就邊伸手去驗下佢個胸,果然好細,比目測仲要平,因為佢泳衣入邊有PAD,佢仲唔介意捉晒我成隻手入泳衣等我摸真D,咁我當然唔客氣,抽水同攬下錫下咁,過無耐金髮妹就話就黎要上去跳舞,仲有口乾叫請LADY DRINK,我就話你跳完番落黎戈陣再買比你啦。咁佢上台跳,我就望下周圍,發覺呢間野好進取,每個囡囡都會瘋狂R LADY DRINK,有D鬼佬請完一杯又一杯,又成排Tequila咁,我諗賣單都講3,4000,搵媽咪過黎傾計,一問之下原來間野D女無得帶走,咁柒啦,唔怪得咁落力係門口拉客同R酒,間野仲要收0300,姐係哪怕睇啱想帶走都有撚排,我黎係同泰妹合體,唔係剩飲啊。將視線轉番上台,可能D女無得比客買鐘,所以跳得幾落力,我見到有一半都跳得幾精彩,金髮妹成日望住我笑,不過都不忘KEEP 住R 野飲,到佢跳完番黎,我就買左一杯比佢,幾分鐘後再R,我就話我帶唔夠錢係身,或者你早D收工黎我酒店搵我?? 佢就話有排先收喎,跟住媽咪同侍應都加入埋R 酒行列,屌啦,當我懵撚?? 媽咪知我無錢後就叫左金髮妹出去拉客,剩我自己一個ON99咁坐,我睇多一輪跳舞後,望望時間差唔多就埋單走人,門口見到金髮妹,我話走啦真係唔黎我酒店?? 佢話收工都夜,咁我話或者我聽晚再黎搵你?? 佢笑晒口咁話好啊,仲叫左佢個FD埋黎吹兩嘴同估我幾歲,最後佢朋友估我大金髮妹2年,我笑而不語,講多次拜拜就走人。

到本次曼谷之行重頭節目,探索蛇美,去到蛇美點半左右,門口又撞返尋晚串過碼頭咕喱個女仔,佢企左係樓梯,佢一見到我就話"又係你啊?? 搵女仔?? 我可以哦,ST3000兩粒鐘" 我心諗等等,點解你係企出面而唔係入邊呢?? 我睇包膠話TS同LADYBOY謝絕入內,咁姐係你       我笑住咁禮貌答我第一次黎,想入去睇下先,跟住就行樓梯落去。入到去第一時間有條友叫我去水吧買野飲先,我買左杯最平GE 60B唔知乜之後,行入少少放低就開始巡視現場,有30個女仔左右圍住企,應該有一半都可以一戰,3,4個我個人覺得可以戰足一晚,客就20個左右,見到D肥膩大叔去問價,開佢4000ST一個鐘唔比錫,我笑左,睇完柒碌大叔比人嫌棄之後,我就出手,今晚目標係搵個大學生英文流利同少D撈味GE番去LT,問第一個米65高曲髮典型整容靚樣,開3000ST2H,不過英文太爛溝通不能,第二個想去問戈陣比個大隻韓仔搶先,到問第三個,米5細粒可愛型成個陳嘉寶咁,開我3000ST1H輕KISS,下?? 姐係我剩係好肥膩大叔少少?? 我話唔係喎,我朋友話時間都係2個鐘架喎,佢答我係啊不過我唔係囉!! 究竟碼頭咕喱串D定馬撚串D,不過都肯定唔夠呢條女串,我講左句”HOPE YOU HAVE A NICE DAY”就行開,再問第四個,2500ST2H,不過英文接近零,微笑說THX之後,我只好行去搵個位坐底,唔撚係掛,咁今晚點搞? 唔通要降低要求?? 苦惱之際,我FEEL到有人望住我,望向近廁所卡位,發覺一個頭先見唔到GE女仔,佢就係今晚女主角

為左方便我之後叫佢,就稱佢為E啦。佢望住我笑,個女仔米57左右大波同身型好FIT,膚色小黑,輪廓幾深幾靚同埋感覺好乖巧可愛,眼妝化得好SHARP醒,突然呢個時候急尿,去放水先,之後我特登行多一圈睇下有冇遺珠,去到E戈到佢又再次對我笑,今晚就你啦!  "HALO, your smile is pretty, what is you name?" 開場白之後同佢吹左兩嘴,發覺英文流利同無急住開價,不過個人就有少少COOL COOL地,簡單了解後就問服務內容同價錢,2500ST2H,連一齊沖涼同KISS,跟住齊齊番房。由後門走到番S15,2分鐘之內就到,入房大家一齊除衫,仆街石頭波,仲要係頂級硬戈隻,問下佢整左幾錢同仲有冇整過邊到,佢答我10000B同整過個鼻少少,無所謂一晚半晚姐。入廁所諗住錫下先,葉問,唔撚係啊,我係咪中撚左伏?? 原來係要我刷牙先,佢攞晒成SET洗滌用具,大家一齊刷,刷完仲要漱口(佢有自備),我想講我訓醒戈刻都已經刷左,不過算,就去沖身,本身諗住去浴缸玩,不過E SAY NO,咁就互相幫大家洗啦,皮膚好滑,一D肚腩都無好好手感,不過一摸到上石頭波就😔 ,得細車,我心諗67,下次一定問清楚有冇法式濕吻同驗埋波先揀!!沖完上床,我攬住佢傾計,横掂大把時間唔洗急,佢成個人好香,佢話佢做左半年有多,早排同男友分手,個FD見佢一排都無心機,就介紹佢去蛇美,一黎忘記EX、二黎搵多D錢、三黎可以認清男人都係狗公呢個事實,佢個fd做左幾年,已經有車有樓,而家係一邊揀客做一邊睇下有冇適合GE做男朋友,佢仲話自己係大學生,我問佢咩MAJOR,竟然同我一樣 ,佢又問下我GE野,無耐個氣氛同一開始唔同晒,佢好熱情同HYPER咁,大家有講有笑,E問我今晚可唔可以留低,我話你唔開聲我都想邀請你今晚陪我了,佢笑得好開心。其實我一路傾就一路摸緊佢,真係堅滑,巨龍都不時高高低低咁,之後佢主動錫埋黎,條脷係咁進攻我,基於禮儀我回敬,巨龍都正式進入作戰狀態,我叫佢訓低,錫佢全身同卒碟,好快就出水,跟住叫佢含,咁好FEEL之下就梗係環保吹,吹到咁上下就戴龍袍,先女上,望住佢身型真係正,唔渣波的話,之後轉男上,邊活塞邊車,奈何對石頭波搞到我有D唔舒服,再黎就床邊UN,繼續車,車到脷都痺,見到E好HIGH,我諗佢就快到,但我呢??  點解屌咁耐仲未有想射GE感覺,開始有D攰,或者轉狗仔會易D射呢? 就狗仔後推,抽插左一段時間後,E GE叫床聲唔同左,由日本AV式變左鬼妹式,YEAH! COME ON!! OH MY GOD!!! 老實講唔多慣,之後FEEL到佢收縮,應該高潮左,而我仲未射!!!!!!!!  會唔會係呢幾日屌左太多獲,巨龍敏感度大幅下降,我攞番出黎脫龍袍等巨龍呼吸下,再訓低攬下錫下,大家休息。好快E就好開心咁想拉住我沖涼,但係發現龍袍無龍汁,我笑笑口咁講未射,可能呢兩日搞得太多次,佢攞起龍袍一望,話可能太厚,之後攞左佢個岡本0.03出黎,話陣間用呢個 ,唔可以剩係得佢舒服咁話。

大家決定中場休息,又係吹水時間,我問佢點解會屌屌下轉TUNE,佢話佢都唔知點解高潮戈陣會咁,可能係因為MIX關係。下? MIX??  係喎佢輪廓好似比其他泰妹深D,我開頭以為佢純粹整出黎。E話佢老母唔知歐洲邊度人,黎泰國工作識左佢老豆,基於我中學理科仔,地理知識有限,所以都無問係邊到。之後佢隻手又唔安份,進擊我巨龍,ROUND2 FIGHT,手口並用想巨龍再次覺醒,我望住佢個樣諗起佢頭先無啦啦轉TUNE就想笑,佢叫我唔好笑,陣間做完先笑,仲扮嬲話再笑就唔理我。OK,我叫佢訓低,邊咀邊KEEP住用手,話說我真係好中意同靚女咀,香味加埋戈股口腔感覺,呢個就係我中意去搵唔同女GE原因。硬左就戴龍袍開波,過程都係戈D,果然龍袍厚薄好重要,今次FEEL到戈種快感係KEEP住上升,唔似頭先咁卡左係到,係E GE OH MY GOD叫聲之下,完成今次戰鬥,大家都戰得好爽快。

休息完就沖涼,佢仲好細心咁幫我洗全身,仲洗埋個頭,話我個頭有髮泥就咁訓唔好,之後就幫我吹頭,過程中大家有講有笑,佢笑我成個小朋友咁要人幫手吹頭髮,我笑佢成個工人咁係度抹乾D蒸汽,個FEEL真係好正。E話佢要搞多陣先出黎,咁我就去執下間房,原來佢係查LOTION同屙尿,我入廁所同佢講你下次可以邊沖涼邊屙嘛,我唔介意喎XX  搞掂晒就番床,望下隻錶時間0430,嘩屌原來搞左2個半鐘,E話覺得今晚過得好快,我都係咁話。大家食左D野(之前去買龍袍戈陣順便買左D野食,)我問E洗唔洗落妝訓啊你,佢話唔制,想比個最靚GE樣我記住,我又問咁你覺得自己有化同無化分別係幾多分呢? E答有化90無化65,咁可愛錫你一啖啦。係臨訓前我叫佢不如大家著番條底褲訓?? 之後佢就準備著番佢條T BACK,我問"你唔怕唔舒服咩?"佢話會啊
“你會唔會有多一條底褲?”
“有就有GE,不過你唔怕污糟咩”
“我頭先同你BOOM BOOM完,你話我會唔會怕呢?”
“又啱姐,但係到我怕你整污糟我條底褲喎,你咁多水”
“頭先你都不知幾中意,整濕咪好,你第日可以攞住條底褲邊聞邊打飛機”
“我先唔會做埋呢D變態野,係喎,我可以攞去賣,話係靚女著過”
“你條男裝黎,邊會有人信,只會諗係你著過囉”
跟住大家相望大笑,呢種互動真係好撚正,呢一晚佢就係我女朋友。

可能唔多慣同人訓,訓到9點左右我就醒左,咁我就望住佢,真係好可愛好GF,可惜石頭波太硬,可一不可再。佢好快都醒左,就去左刷牙,我都跟埋入去刷,之後黎個MORNING Q先,呢個時候想錫佢戈陣唔比伸脷,E話佢空肚唔車得,會想嘔,咁我都唔勉強,一向有風度開,不過比人拒絕唔多唔少有影響到我戰鬥力,MORNING Q去唔到全硬狀態,所以係E就咁嗯嗯嗯之下完成,做完之後E有少少唔開心,問我係咪厭左😭    我答唔係,只係尋晚火力全開左2Q,未回足氣姐,佢話唔信,一定係我屌厭左佢,係我幾經努力之下終於氹番佢開心,我話仲早,不如再訓一陣? 跟住就攬住佢訓。

訓到十一點多D,部電話無啦啦響,原來係我之前較左鬧鐘,因為間間酒店都住一晚,所以要十二點前CHECK OUT。大家醒左我就同佢講我約左朋友食中午,之後要過芭堤雅,下次有機會一定再搵你,大家勾手指尾後就比錢,我問幾多,佢話UP TO YOU,咁我攞晒銀包D錢出黎,有4500就比晒佢,佢話第一次LT留咁長時間,過得好開心,下次一定要記得搵佢哦。

就係咁完成左蛇美首次體驗,老實講我會比80分,佢令我對蛇美印象好好。咩都好唯獨係石頭波,如果唔係石頭波的話我諗會搵佢陪足我一日,戈20分都係對波GE問題,仲有就係畢竟我黎泰國目的係搵唔同女生命之旅,我係一個感情豐富GE人,當下戈一刻會沉船,當過左之後我可以好快抽離,好多野放係回憶就足夠。

E,雖然應該唔會再搵佢,但係都多謝佢同我渡過左愉快GE一晚

幅圖用番W師兄戈張保護囡囡相,我同佢咁啱揀埋同一個

預告 DAY3 終章 "HALO......MAY I??"
初戀GE感覺 之章
ching應該係入左其中一間 arab bar, 專門屈 lady drink 同D女唔會出街

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 bbjohnny #1 的帖子

囡囡唔錯,石頭波可以忍受。

石頭真係可惜既地方

身材係幾fit下睇洛去,月中會一會佢先haha

回復 bbjohnny #1 的帖子

Ching 有G運

師兄,多謝分亨!
石頭真係比較難有性趣!

too bad rock ball thank you for share

有GF feel 令舍好玩

Body幾fit 唔計石頭的話

有得大車係唔同啲,睇下下個月會唔會搵到呢條女

恭喜師兄食好嘢,石頭波真係爭好遠🙈;

既然同師兄咁有緣 我覺得必須留個言:

1. 佢身型真係好FIT 小小黑絕對走肥 如果唔係假波.......我可能有機會比佢擊沉一段時間
2. 講野既聲線都係乖巧可愛型 因為我都係慣左刷牙先車 (有時仲快過囡囡入廁所刷牙....) 所以我無遇到師兄所講既問題
3. 我無問佢整左幾錢......10000B整個石頭波真係想同佢講 比多幾倍錢整個高級軟身既 保證好快回本 不過佢成身都好香 係事實
4. 佢同我講既故事同師兄個版本一樣 不過佢無提過一邊揀客一邊搵下有無適合既男朋友....(然後撞正我呢種留精不留情既仆街.......) 佢仲提過有次LT比個飲醉酒既韓國客車左一巴 從此之後所有韓仔全部LT都開價6000
5. 床上功夫我篇文都提過 唔多講啦 全套服務唔會令師兄失望就係 (前提要沖乾淨先開波)
6. 戈陣我直頭用私伙岡本0.02....厚度絕對有關係 用完返唔到轉頭添......BTW, 佢真係好易濕同高潮
7. 講到佢屋企 佢成日怨話佢細佬就遺傳左佢媽媽的白皮膚...佢就爸爸既黑皮膚....(如果佢白埋我真係唔敢想像我會唔會沉.......)
8. 佢真係好鐘意查Lotion 所以成日咁滑??
9. 我無師兄同佢咁多互動 不過囡囡好易情緒波動 唔開心會真係嬲比你睇.......(我起碼比佢黑面左3次......)
10. 最後同師兄話齋 我就一定唔會返食佢 一來大家搞到咁唔高興收場 二來容乜易佢復仇整傷龍弟 呢個囡囡 就留係回憶啦

多謝師兄分享!! 有緣曼谷再會

幸運是遇見她, 不幸是只能懷念她....

nice that u found GFF exp

樓上有cum兄弟相認
幾可成四台泰版之美談lol

師兄玩得開心,如果對波做得好d咁就更加完美

YEAH! COME ON!! OH MY GOD!!! 老實講唔多慣

笑咗 謝師兄分享

石頭波真係睇睇唔好食
但泰妹既溫柔真係好正

多謝師兄報告
爬左好多文,係蛇美遇石頭波既都唔少