[曼谷] 10月底出精之旅Day1

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

終於有時間出番個報告
話說同班死黨一早夾定10月尾去曼谷出精,買咗機票先知撞正泰皇葬禮,唯有上網狂爬文,book定要book既女,搵定泰浴開vip room, 約定之前黎泰國玩過既sp, 喺交友網約定d女出黎玩,以免俾班死黨吊死😂

我地一行5條精蟲,下晝去到曼谷check in唱錢醫肚,搞搞下就到咗約定時間去momo massage喇。去到momo就聽到親切既廣東話,老闆娘就叫咗book好既女出黎,熱門Weewi同dew, 比較小人出報告既Cherry同Junko,同momo排名一直都好高既chompoo。由於我同班死黨都係新手,d女出黎時,我地互相望下望下,怕怕醜醜咁唔敢揀,都幾搞笑,我就同班死黨講我想揀揀細細粒又笑得好甜既Weewi;cherry好小人提,個樣同身型都幾好,施施文文,高高瘦瘦,可惜唔大波,佢都好快俾個fd揀咗;Dew對燈好大,成個感覺有小小肥,玩對燈都有排玩,又俾個fd揀埋;剩番chompoo同Junko真係唔係好揀得落手,chompoo外型成個師奶咁,肥肥矮矮咁;Junko同幅相出入最大,皮膚好差,膀頭有d橫,唔高有波,骨架有d似ladyboy;問老闆娘有冇得換,佢梗係話冇啦,難為最後揀哩兩個死黨,下次有得揀一定俾佢兩個揀先!

揀好女就分別上房,weewi幫我換好拖鞋就拖我隻手上房,入到房就係咁同我傾計調情,除衫除褲,再一齊沖涼都笑住好sweet咁,避免咗我哩d新手既尷尬,沖涼時撩下我,淫樣望你,錫與唔錫你之間最有feel,雖然佢瘦瘦地冇咩波,但攬落都好舒服,當然有大車同摷佢啦(指插佢時好似有蕭硬物喺裡面,我估係避孕環果類野,有冇師兄試過?),沖完未上床先幫我環保吹一輪,好撚舒服,吹功一流,又時不時望下你,好撚淫,最後忍唔住第一q口爆咗佢,爽YY!之後按摩佢都好俾心機,當然同正式按摩有段距離,背住按下,轉身正面又按下,細佬都俾佢按到醒番,我又揸下佢對波,打下車輪咁,佢揸住我細佬磨佢隻鮑魚,好似想就咁入咁,嚇撚到我即刻叫停,帶番個套先上馬,佢騎咁一陣,都見佢好enjoy,不斷淫叫,佢騎一陣我攬住佢頂佢一陣,轉男上女下,再轉後入,啪啪啪多陣就出咗第2q,成個過程好舒服好配合,佢既服務一定要試!好搞笑既係,我個fd話全程喺隔離房聽到我地係咁吹水,我都覺得佢好鍾意同我吹水,其實真係幾sweet!到完晒事去到樓下臨走時先記得俾tips佢,哈哈!
Weewi
Dew
Cherry
Chompoo
Junko

去完momo都有去附近食個好出名既芒果糯米飯,我個人覺得都好正!
之後去番asok食野再去蛇尾,9點幾去到蛇尾,一入門口好多女,可能係泰重葬禮停咗3日,果日岩岩重開,所以好多女都出番黎搵食,重要好多都好高質素!我係咁同班死黨講叫佢地去馬,佢個個話出咗2q,有心無力,浪費晒大好機會🤦🏻‍♂️我見大家都淨係睇唔想食,就轉場帶佢地去Nana Plaza觀摩下(因為我第二日約咗個sp,驚陪唔到佢地先帶定佢地去哩個場搵食),去咗兩間rainbow,女女其實都好唔錯,可惜都係有心無力,一人叫咗條女陪下吹咗陣水,冇下文就收隊一齊番酒店喇!第一日完!
最後悔係第一日冇喺蛇尾搵食🤦🏻‍♂️

沙发!!!!!!终於论到我啦!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告,下次試下CHERRY先

雖然我應該錯重點, 但係好出名既芒果糯米飯係邊間?

有相最正

回復 sosofuxk #4 的帖子

Mae Varee
1 soi Thonglor Road, sukhumvit 55 Klongtunnua wattana Bangkok 10110

momo massage攻略報告 謝師兄分享

細水長流慢慢玩!

回復 Blackenergy #1 的帖子

Weewi 服務真係好正

Weewi  is the best , i will try next time , thanks you for your report !

好出名既芒果糯米飯係邊間??

I want to know too  haha

勁喔師兄!!條女幫你口爆完後,仲黎個大車👍

回復 hkkiki #13 的帖子

Mae Varee
1 soi Thonglor Road, sukhumvit 55 Klongtunnua wattana Bangkok 10110

回復 猛虎 #14 的帖子

佢即時有用理施德林,哈哈

支持芒果糯米飯分享

all the girls are so pretty....ching good luck

First 2 girls are great! The others are average la!

帥師兄 你可以試試 nana ,就會有新的體驗了

回復 Blackenergy #1 的帖子

junko 超不相像的  我也完全被照片騙了

多謝師兄開心出精報告