[唱K-GF] 新興4樓一遊

四樓的確係一個好有爭議性地方,有人樂此不倦,有人棄如敝履。
在我來講四樓亦是曾带给我開心地方。不過係當年我仲係劈客,如今老人一名,上到去同樓主遭遇相同。
可能四樓祇合適年青至中,上四十歲該另覓場所。
回覆 讚好 不讚 使用道具

個人意見如果自己單拖上去又想熟d大班, 可以坐下女先, 如果唔太扒又玩得, 不妨都坐下. 始終要熟到大班,第一次都要降低少少要求, 當然太唔掂都要選擇走, 以4樓計,都可以俾多次機會嘅, 都係嗰句, 冇熟大班, 唔好抱咁高期望可能會有驚喜嘅

jims777 發表於 2017-11-6 15:43
四樓 的確係一個 好有爭議性地方,有人 樂此不倦,有人 棄如敝履。
在我來講 四樓 亦是曾带给我開心地方。不過係當年我仲係劈客,如今 老人一名,上到去 同樓主 遭遇相同。
可能四樓 祇合適 年青至中,上  四十歲 該另覓場所。

tt_fungfung 發表於 2017-11-6 15:45
個人意見 如果自己 單拖上去 又想熟d大班, 可以 坐下女先, 如果唔太扒 又玩得, 不妨 都坐下.
始終 要熟到大班, 第一次 都要 降低少少 要求, 當然 太唔掂 都要選擇走, 以4 樓計,
都可以 俾多次機會嘅, 都係嗰句, 冇熟大班, 唔好抱咁高期望 可能會有驚喜嘅

C-hing 樓主 八點幾上去 有鬼人 得閒招呼生客 茶舞個個等收工
有時 上去 都要楝岩 時段

Ginga_S 發表於 2017-11-6 16:02
C-hing 樓主 八點幾上去 有鬼人 得閒招呼生客 茶舞個個等收工
有時 上去 都要楝岩 時段

問題係,我夜晚十一点幾上到去,一係食扒,一有靚啲嘅坐唔夠半小時自己cut枱,重点係我掂都未掂過佢。

jims777 發表於 2017-11-6 16:43
問題係,我夜晚十一点幾上到去,一係食扒,一有靚啲嘅坐唔夠半小時自己cut枱,重点係我掂都未掂過佢。

哈哈,你呢個時候 d 囡囡 仲好清醒 ~

純分享!
上次去我好彩有靚女坐,但我朋友就差d啦,成個賓賓咁
坐我條女都話佢好豬!跟住佢介紹個靚女朋友入黎,
踢走隻豬!我朋友都執番身彩

回復 Ginga_S #15 的帖子

謝謝,過幾日去

唔劈可能真係麻煩D,除非唔介意俾多好多

jims777 發表於 2017-11-6 16:43

四樓常會坐到中女或微扒,有時佢哋隻FEEL 夾到我,見氣氛不錯,我會照玩。

最近熟媽咪開始有跡像帶到靚妹俾我,雖然唔係最TOP 果批,但尚算可愛,亦攬得吓。

所以我開始對四樓變得「審慎樂觀」了,儘管過去八年都受了不少氣。

旺角始終平尖沙咀好多,只要個氣氛 OK 的話,都唔會太計較了,我會定期上去hea 吓。

回復 cyberkencyber #29 的帖子

請問4樓消費係咪同其他旺角nc差不多?

cyberkencyber 發表於 2017-11-6 20:56
四樓常會坐到中女或微扒,有時佢哋隻FEEL 夾到我,見氣氛不錯,我會照玩。

最近熟媽咪開始有跡像帶到靚 ...

四樓好耐無去喇, 如有轉好情況可以一試

danpdd 發表於 2017-11-6 23:06
回復 cyberkencyber #29 的帖子

請問4樓消費係咪同其他旺角nc差不多?

冇去其他旺角場,冇得比較。
但我想像,四樓係業界龍頭大場,應該會略貴些少。

gaaab0 發表於 2017-11-6 23:29
四樓好耐無去喇, 如有轉好情況可以一試

情況有冇好轉,要睇埋其他人的評語再自行判斷。

但我個熟媽咪,由今年開始比較「做到嘢」,卻是十分明顯。
所以,香港地玩,有熟人才是關鍵。

cyberkencyber 發表於 2017-11-7 02:57

原來係咁
咁要上去試吓打個經驗值
Ching有無試過平日下午三, 四點入場?
唔知咩環境?

用手機回應 danpdd #34 的帖子

你都痴痴地,無女坐之餘俾扒你食你係唔係要问候佢全家

danpdd 發表於 2017-11-7 08:38
原來係咁
咁要上去試吓打個經驗值
Ching有無試過平日下午三, 四點入場?

平日三四點,女會老一點,口音多一點,價錢平一點

cyberkencyber 發表於 2017-11-7 02:57

認真計,其實差不多,可能係差一百幾十

有d細場可能票數少d,但雜費多,又計多幾個字,當然,我四樓跟枱大班一向跟得足,我甚少會覺得計多左

回復 yoyo830 #35 的帖子

既然係龍頭場
點都要上去感受吓經驗吓
扒。。。照食

艾沙后 發表於 2017-11-7 18:32
平日三四點,女會老一點,口音多一點,價錢平一點

咁點都要試吓

danpdd 發表於 2017-11-7 18:44
回復 yoyo830 #35 的帖子

既然係龍頭場

啱啱出嚟搵錢嗰陣,逢出糧日子,同事門都會提議去 鋸扒 😘,🍴😎😎😎😎 come on!