[唱K-GF] 新興4樓一遊

粒聲唔出果啲只係cool,你冇俾女罵、侮辱或說你不是未算遇到殺父仇人。
殺父仇人係佐敦旺角既特產,遇著媽咪(唔熟果啲)唔撐我,感覺仲灰。
亦有大班幫我出頭,跟住俾女大聲狂屌到頭耷耷,我直程玩到想喊。

**仲有尖沙咀遇到cool 女,起碼下一件多數會收斂番或好玩番。
**佐敦旺角,冇可靠熟媽咪係可以件件皆PK,跟住就話冇女。
回覆 讚好 不讚 使用道具

cyberkencyber 發表於 2018-1-5 07:47
粒聲唔出果啲只係cool,你冇俾女罵、侮辱或說你不是未算遇到殺父仇人。
殺父仇人係佐敦旺角既特產,遇著 ...

咁又真係未見過咁寸既女,如果遇著我,一定吊到佢岀唔到聲,我理得你索到點刀好,我去得消費又冇做過任何鳩屎野,你夠胆吊返轉頭?咁叻就咪撚响度返工

diu 發表於 2018-1-5 03:30
早幾個月向老尖A記就入左件超級臭臉女,一入來粒聲唔出望電視只顧玩自己耳環,我都唔出聲唔講野,過左30 ...

做得好,🤘

cyberkencyber 發表於 2018-1-5 02:20
旺角囡囡覺得:單客 = 鹹濕
唔想招呼係因為:覺得自己搵太少,唔值得要俾人摸 (她們十九年來才加薪了廿 ...

覺得自己搵得少咪轉個搵多d既場囉,點解要搵個客黎出氣先? 講到尾咪自己唔夠quali轉個好d既

我估呢啲係單客嘅常見遭遇

艾沙后 發表於 2018-1-5 10:05
咁又真係未見過咁寸既女,如果遇著我,一定吊到佢岀唔到聲,我理得你索到點刀好,我去得消費又冇做過任何鳩屎野,你夠胆吊返轉頭?咁叻就咪撚响度返工

首先,條女一啲都唔索。當時佢哋炒大鑊嘈到劈友咁聲,我喺房入面聽到都驚驚哋。
我心諗,熱血大班自己未夠QUALI 就唔好咁衝動幫我強出頭啦,而家仲搞到我有少少擔心自己人身安全。最後大班拗唔贏條女,入嚟求我坐番果條死女(理由我聽唔明),最後我選擇埋單,俾人玩了十五分鐘仲要放低三舊。
呢次係我短期內第二次喺佐敦聽到女同人嘈,兩次激烈程度都猶如劈友,咁既場面我喺旺角都未遇過。

冇錯尖沙咀有時係唔好玩,極sharp 既女仔多數好cool,個別女仔亦比較囂,但對客人唔會有過份行為。你最多都係覺得悶,覺得哂錢,或個場搵笨。

但佐敦旺角殺父仇人式的對待,係會俾人極度歧視、鄙視和仇視的感覺。首先眼神的怒睥猶如前世同佢有血海深仇,已經唔係「寸」呢個字可以形容到。最後條女係會起身痛罵你一句,然後大力「啪門」拂袖而去。客人嚟消費,乜都冇做過,卻俾人用極其強烈的恨意對待,箇中的委屈,不足為外人道也。

既然討論開,我只係想提醒吓,喺佐敦旺角的單客、如果冇熟媽咪照,最惡劣的情況可以去到點。
其實對我來說,呢啲都已經係「過咗去既事」。
而家有可靠熟媽咪,就好似「跟大佬」咁,令我喺 NC可以「受保護」, 唔駛再俾啲暴戾人搞,有時仲可以玩得好爽添。

iamidiot 發表於 2018-1-5 11:42
覺得自己搵得少咪轉個搵多d既場囉,點解要搵個客黎出氣先? 講到尾咪自己唔夠quali轉個好d既

俾錢仲要俾人出氣,所以都幾委屈架。
不過後來啲媽咪開始做到嘢,而家在各主場好少再有呢啲問題。

samwoo 發表於 2018-1-5 11:52
我估呢啲係單客嘅常見遭遇

我只是將最壞的情況寫出來,並不代表你一定遇到。

中年大病後,我冇後生時咁硬淨,可能因為咁就比較易受傷害。
換轉係其他人,未必會當係咩一回事吧。

take it easy. ching

cyberkencyber 發表於 2018-1-5 07:47
殺父仇人係佐敦旺角既特產,遇著 ...

咁呢 d 囡靠咩開飯呢?

木結他 發表於 2018-1-9 14:24
咁呢 d 囡靠咩開飯呢?

靠坐群檯客為主。

cyberkencyber 發表於 2018-1-9 20:11
靠坐群檯客為主。

唔通群枱的客就一定唔咸濕,個個後生靚仔又風趣,真的唔明白是什麼道理

vv--vv 發表於 2018-1-9 22:49
唔通群枱的客就一定唔咸濕,個個後生靚仔又風趣,真的唔明白是什麼道理

根據我喺夜場及這裡得到的情報,群檯客整體上、的確係冇咁鹹濕。
但殺父仇人女不公不義之處,就係喺單客乜都未做之前已經先判佢死刑,即使坐定定傾吓計都冇可能,算是死得無辜。

但現實社會唔會人人都講道理,係爭在你有冇對策應付。
1. 當年香港不留人,我就過日本,就經歷了很多人一輩子都無法體驗的歡場開心事。
2. 香港熟媽咪無能為力,我就偏偏同間場鬥長命,一夾就夾足十年、夾到熟媽咪現在得勢、做到嘢為止。

到咗今日,殺父仇人呢家嘢,相信唔會再遇上。在此亦祝各位好時高運,唔會遇到我當年連環經歷過的慘事。

其實群客要多手,甘多人面前咪仲瘀。之前唔係有水泉澳女流出,咪又係群客。

休息兩個月先去
熟媽咪放假

多謝分享ths

Thank you分享

cyberkencyber 發表於 2018-1-9 23:25
根據我喺夜場及這裡得到的情報,群檯客整體上、的確係冇咁鹹濕。
但殺父仇人女不公不義之處,就係喺單客 ...

用咁多錢同時間、仲要比人睇面色、揾件HG , 返上去一晚好過!

多謝師兄分享

半年無去
不過睇倒無人發文,
感覺上無人去了