[唱K-GF] 想問問依家夜總會仲可以點玩?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我已經超過10年無係香港去過, 月尾想同充結婚朋友搞個PARTY, 7-8個人, 唔出街淨飲淨玩每人1000仲有無得諗? 有無場可以介紹?
嘩,七、八個人落去 想有女坐,細場 唔知有無 咁多囡囡 招呼你 ~
落大場 都六七百蚊一個鐘 晚舞,你仲要 每人 預算 只有 一千,好高難度喎!

不如約成班一齊去打邊爐好過啦,每人一千,真係等到全部一坐啱女就要埋單走人
The budget is too small
US dollars are just enough.
回復 hollysmoke #1 的帖子

預算得一千,就算去MK場,最多都係玩二個鐘多的,C兄你成7,8個人,就算有女坐,等得來都大半個鐘,唔化算!
每人一千應該可以去Neway玩通宵
hollysmoke 發表於 2017-11-6 10:39
我已經超過10年無係香港去過, 月尾想同充結婚朋友搞個PARTY, 7-8個人, 唔出街淨飲淨玩每人1000仲有無得諗? 有無場可以介紹?

晚舞的話唔攪野都未必夠係旺角坐2個鐘
USD1K就夠既,HKD1k,睇黎只可以返福田
710v 發表於 2017-11-6 23:30
回復 hollysmoke #1 的帖子

預算得一千,就算去MK場,最多都係玩二個鐘多的,C兄你成7,8個人,就算有女坐,等得來都大半個鐘,唔化算!

每人一千 最多 都係玩 一個鐘多 唔夠兩個鐘
因為 仲有入場費 同 加18% 服務費
1k. 大埸吾够钱,细埸冇女
$1000係咪玩嘢呢? 你要每個人$3000先有嘢睇。
$1000可以去NEWAY
預多d吧,,1000 飲水都唔夠
到喉唔到肺
去西記玩迷幻群P未仲好玩
去沙咀
每个中500,玩2个中
每人1000,60分鐘內好走了
kan36189 發表於 2018-1-1 16:59
每个中500,玩2个中

每人一千 最多 都係玩 一個鐘多 唔夠兩個鐘
因為 仲有入場費 同 加18% 服務費

Archiver|聯絡我們|141華人社區