搵到件混血兒Hebe,碧波放蕩,享受性愛,的確令人回味。

名稱: Hebe
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A63894-尖沙咀-兼職女郎-Hebe.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日無意中,在四台看到有件混血兒Hebe進駐發利,混血兒絕對啱我食 ,一來夠放,二來話晒外籍人仕,多多小小加咗大男人心態,何況仲要咁靚女,立刻至電預約。約好時間就上去,Hebe真人超甜美,前凸後趷, 人見人愛,高佻性感嘅身材,加埋一對36D級大波波, 真係引死人,唔喊唔淡廣東話,都聽得出佢又姣又嗲,好熱情主動,入房先嚟交流吓,你摸我揸鬼咁開心,幫我除清衣服,她亦解除障礙,嘩!對波好堅挺,Pink Lin好難得,細心侍浴,波推夾腸水中簫點會小呢,Hebe含住我細佬食到停唔到口,兩粒旦旦係咁啜,奶我支棍時個樣鬼咁淫,連我後花園都唔放過 ,差D頂佢唔順。返上床我自然係做大爺,Hebe趴喺我上面,用佢個櫻桃咀,加埋大波,喺喺身上游嚟游去,挑情功夫一流,Lin頭、肚皮、大腿內則、旦旦,我嘅敏感住佢全部無放過,到環保吹時,比佢幾吓深喉吸啜,差D要爆漿,拿拿林上套,先女上,磨幾吓就啱位後,佢開始自我陶醉喺度自摸,越UN越多水,咬唇嗰吓幾鬼姣,坐喺度攬住佢,錫吓佢粒Lin,攪到佢Oh! Oh! Yeah! 係咁叫,轉狗仔快推,圓潤好肉地,越插越瘋狂,啪啪聲响偏成間房,Hebe全程好狂嘢放蕩,投入唔做作,好明顯係享受緊,我的瘋狂抽插令佢反晒白眼,最後都係在瘋狂抽插中,一發不可收拾,終於爆發了 。她在事後,再為我演奏一曲回魂簫。正!總結:這次是我感覺最爽的一次!的確令人回味。
( X/ F0 V; Z8 N1 D 下載 (9).jpg
$ O5 r. J) T! f2 c( ]# f 下載 (10).jpg
好似幾得咁喎
& h' o, V1 v/ J# J3 [7 l搵個時間試食
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 戰地肥龍 #1 的帖子
6 f$ |! @! T( H1 [- f) F& |5 V- G
1 M3 G  e. f. V8 c2 R/ D等我都要去試吓先得

回復 戰地肥龍 #1 的帖子. l  Z8 S6 U' G# z6 y( l
2 u& w& `7 E5 {6 L) p* u: }, @
混血囡囡大波又好肉地,做愛肯定舒服死!

回復 戰地肥龍 #1 的帖子# [0 e& B& F' v

0 }& C& Q3 J- |: c" [0 l! W; F報告很精彩

this shit is super hot

* t7 Q7 r' ^- f( h
9 F  ^. U1 A/ |- r# j% Q$ e9 C, s混血兒Hebe甘正真系...蠢蠢欲動

" Y2 j" a2 {% r4 n4 M) A& ]/ q( I1 n0 N6 j3 u+ ]3 u
大波靚女 - 我啱呀

回復 戰地肥龍 #1 的帖子2 U. ~; P" f% [# Z

6 r9 V3 ~+ J2 z# f  `5 ?( p呢個泰妹Hebe真係好正!

* D8 Y! M" f9 l7 F# F4 W
$ S* V; I4 R$ ~, j+ X, _+ c! Z多謝師兄精彩推介

) z9 q: n. [% }& O0 B2 d9 Z! Z% U/ ]4 P' [
Body figure looks slim and nice

& c' O) O# L& Q
: A9 M7 Z* _" B波濤洶湧...好吸引

( J8 [7 \  K7 ]0 e3 o  [6 B. X& a' s
好似幾好玩喎

' |; F7 K8 S. r  I1 n. R+ J% ^3 K# v9 B+ C" U7 B
女女唔錯,食得過

- ~- I+ E1 h& [8 u; C7 k- h) D" p+ w( o) F. O; \9 W2 p& l) j
甘好功夫...一定要試

回復 戰地肥龍 #1 的帖子% f/ T6 Q) i! l
6 o) q4 y2 m1 f5 f  Q
有服務,有質素,好!

* D+ k1 f. a3 \' n' p8 P, Y- ^* n2 ^4 Y/ N) s
身材靚,多謝分享

回復 戰地肥龍 #1 的帖子3 g! H- i6 j' u$ b9 O0 {( }8 F9 I
& t( E/ s. ?; R3 J; b! ~. a
真系令人...想入非非

) a. V( K. B5 x( h' @( q* |+ G& `+ C' |' D. _) j
Sexy Body

) o/ u2 r+ K6 f6 s5 \) e4 P0 {- |/ b1 b, G4 o: @1 }' a  m
報告精彩...值得一試