印印分享

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

印印 ATik在旺角工作,約過一次,傾好咗500/2hrs,30歲,中波,小肥……
& {' j$ Z' V$ ~/ t+ ?" L" {0 x* c, i初初睇個樣一般,但出到嚟嘅時候,又唔差喎,約咗喺油麻地,第一時間上
- l. F( e6 R' F5 G3 W( H. A房,一齊沖凉,張佢個頭用手微微向下,自動識做水中蕭正呀!吹咗一陣,
: @" ]# J: r3 F" k( f( q: M$ H  d一齊上床再吹過,吹嘅時候望佢個樣越望越OK,都吹咗成15分鐘有多,# _/ a' c, |5 K* K: B5 W' t5 z
跟住首先我不是大車,跟住就啜我全身,然後用妹妹係咁幫我細佬,硬哂" E+ G% L! V9 P7 h* G
上套,佢話鍾意係上面,我咪又嚟強姦我,第1Q出完,休息一陣,沖完涼
. @, U$ w" i2 i1 _1 j: ]輪到我,先來過指插洞,見佢濕曬,老漢推車,用盡全力嚮前推進,經過一+ c. ]3 k! V: j- O2 R8 J( u! V
輪激戰,終於完事,大家一齊沖凉傾下計,著衫走人。$500加160房錢真系& w3 [0 S! Y/ A6 s( c! i
抵玩。走後不停微信我,問我下次幾時見。
/ T" q$ t( n6 b( B* U7 Y如果師兄想要佢微信請回,我求加分,如果唔系我都放出嚟。
Can u pm please
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 herry #1 的帖子
# D2 ]( R9 \; ?0 q  _
) s* X1 s, q8 ?* O請pm聯絡,v7

我想要 請pm我。。

回復 herry #1 的帖子
5 a* E! S) w( t5 e2 {5 m: V1 s. `9 h8 P8 A  Z2 W0 s) u
Hehe...有冇带套先???

請你pm我 未食過印印

please pm me

回復 herry #1 的帖子1 k( M9 Q& S. s) Q( U5 Y! W
9 H+ d% q/ o$ O. a5 r$ Q
跪求c兄印印微信

, ?9 B4 ~8 X9 }0 B  ^! u$ w3 r好抵喎請pm v7

請pm聯絡thx

求師兄pm小弟:

麻煩PM

我想要 請pm我。。

pm微信俾我 thanks啊師兄

herry 發表於 2017-11-6 17:02
9 d# ]: N# K$ q& ~% a6 x* t印印 ATik在旺角工作,約過一次,傾好咗500/2hrs,30歲,中波,小肥……, d0 [0 q7 p+ H) ^' U9 B+ v; v
初初睇個樣一般,但出 ...
* G3 X: _6 d; ]+ _5 h, S
請pm聯絡,v7

herry 發表於 2017-11-6 17:02
% l6 T8 h" u& g3 c8 P( s印印 ATik在旺角工作,約過一次,傾好咗500/2hrs,30歲,中波,小肥……2 f9 _2 q4 T2 ~# n9 d
初初睇個樣一般,但出 ...

( ~" G$ o- @. ?有冇相睇?

回復 herry #1 的帖子3 R# T( c8 u0 l+ {( {$ q2 |
" G* I2 c3 G  m  x6 {: A& H
請PM我。多謝!

我想要 請pm我

我都未食過印印 pm 我 已留v7