新手疑問

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

希望各位師兄能夠解答我的疑問
1.Walk in  同買套票有咩分別
2.如買套票可否用信用卡(想賺埋積分)
3.想揾間有av 主題的(但係有冇師兄試過
會真係好似av 情節咁爽定係會好山寨?)
回復 win18win #1 的帖子

1) 套票通常會包船飛+送師傅工 夾埋點都平過Walk in
2) 未試過碌卡買套票,你可以問下旅行社得唔得,佢地一般好樂意答問題,但如果walkin碌卡埋單會收3%手續費。
3)東B主打AV ,公司有教佢地既定程序,但玩成點睇條囡本身+同你既配合。

所謂av
不如算是cosplay/情景mode
就主題房
進房D 女會跟佢地一D程序去同你互動一下
都係睇條女架啫
玩過次女醫生係有趣既
有東A 就on top加錢
會射完再吹
但條女又唔係即時同你含
又除袋又抹下先乜都攤凍啦
先多謝兩位師兄回答.....本人終於揾到同事戰友一同渡江
但佢堅決想揾d 好似東莞式咁既桑拿  2hr 任食
唔知澳門又有冇呢

No such as places these days; East B is quite good in AV I would say.
上面师兄已回答,就算新手的报告了…

1. 差在來回船票而已 假設說套票1800就包含船票 但Walk in就是1800
2. 可以刷卡 但請貨比三家 因為小弟我問過了幾家 有2%跟3%的手續費差別
3. 東b主打av主題 有10種左右的主題

最後 祝師兄玩的愉快
win18win 發表於 2017-11-8 21:01
先多謝兩位師兄回答.....本人終於揾到同事戰友一同渡江
但佢堅決想揾d 好似東莞式咁既桑拿  2hr 任食
唔知澳門又有冇呢

你的問題,數位師兄已詳盡解答。只是你提起東莞桑拿,真叫人回味,記得去過兩次,都是先入房,經理再帶囡囡入來比我揀。第一次玩18歲囡囡(可能不夠),一入房可先做一次再洗澡再做,仲問我要不要她穿絲襪。一向持久的我都頂唔順,10分鐘即射。東莞的nc,桑拿,全身(上酒店房幫你做,最後按完一大輪,居然是按你雀雀,爽爆)可惜此情可待成追憶。我都想知,現在中國其他地方仲有冇得玩
回復 Lawrence王子 #8 的帖子

是有的,但要去到好遠,仲要係私竇......
但係囡囡數好小,黑起上黎山長水遠去到冇可食用囡囡
就大獲了,同埋私竇冇水床,冇搞野椅
變相似2hr  任搞

Btw  有冇師兄去過珠海個邊  會唔會有東莞式
win18win 發表於 2017-11-9 13:27

是有的,但要去到好遠,仲要係私竇......

玩到咁閃縮,同私竇怕被公安拉人,都係迷攪啦!東莞當年真好玩,我件極品女友都係係東莞nc識,她現在已做model且兼職DJ,前年還來香港探我,我仲帶她入馬場玩。東莞呀東莞呀!這個男人天堂仲可以係邊搵到呀?
win18win 發表於 2017-11-8 16:34
希望各位師兄能夠解答我的疑問
1.Walk in  同買套票有咩分別
2.如買套票可否用信用卡(想賺埋積分) ...

我記得簽卡,一定要service charge ....東B 以前有90 分鐘任做,好似三千幾,AV都係東B.... 不過小心,揀model..AV加double錢

補充內容 (2017-11-10 22:20):
加雙倍錢

補充內容 (2017-11-10 22:22):
加 2 倍錢
回復 Lawrence王子 #11 的帖子

私竇就穩陣既,但係少囡又遠水路係鐵一般既事實
呢到好多師兄都應該日日永遠懷念緊

回復 win18win #13 的帖子

咁多位師兄小弟明天下午就出發啦
其實澳門就去過好多次
但係就未試過桑拿
希望各位師兄能提供最新的資料參考一下
因為發覺有好多不同既意見提供
老一輩既又話人生一定要去一次打令
但本人又想試下av 痴女
由於朋友要即日來回
希望係呢次短既行程能夠難忘冇遺憾
所以各位不妨提供自己心水好讓我參考
win18win 發表於 2017-11-11 01:56
回復 win18win #13 的帖子

咁多位師兄小弟明天下午就出發啦

Why not both? 可不先上打令1、再去東方皇堡!5點先上打令,之後7點上B場
另外,而家豬海莫講話莞式,連桑拿都無晒好耐啦
回復 我叫阿牛 #15 的帖子

有冇師兄得閒講下個流程
等我唔洗比人昆
我睇其他post 話有侍浴
侍浴又係咩玩法係沖涼房有侍浴定上到炮房有侍浴
回復 win18win #16 的帖子

師兄, 唔洗擔心O架~~
最緊要唔怕醜, 開口問經理, 一般都唔會昆d客

15樓,牛師兄建議非常好: "先上打令1、再去東方皇堡!5點先上打令,之後7點上B場"
前者服務好, 後者靚女多

帶著輕鬆愉快嘅心情, go go go!!!
回復 小文brother #17 的帖子

收工出發啦~!
win18win 發表於 2017-11-11 13:31
回復 小文brother #17 的帖子

收工出發啦~!

have fun!
小文brother 發表於 2017-11-11 09:44
回復 win18win #16 的帖子

師兄, 唔洗擔心O架~~

前者有浴缸浸,後者多靚女睇,呢個係我最喜歡嘅打法!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 04:22