[曼谷] 10月底出精之旅Day2

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上文番外篇http://141hongkong.com/thread-1904021-1-1.html提過既女仔係今個旅程Day2同day3既主角

今次行程第一個目標就係約番佢出黎,想做埋上次未做完既事,但今次約佢都有d兜轉,本身第一晚就已經想約佢,但佢突然之間問我地算咩關係,佢話佢唔係play girl,唔想我黎曼谷搵佢淨係為咗砌佢同玩佢,而唔係為咗佢,唔知係咪想套路我,但我又受🤦🏻‍♂️,但我始終認承唔到定期黎曼谷搵佢,結果傾咗一輪好似激嬲咗女友tum番佢咁,終於約到第二日夜晚同佢先食飯,再睇睇有冇機再續前緣喇。佢話怕淨係同我食怕我悶,所以就約咗佢同我同班死黨一齊食飯,我覺得佢都幾夠膽,一條女單挑我地5條仔。

Anyway, 未到夜晚我同班友仔做番d正常交功課野,食下野揼下正骨,收拾心情見哩個一年前未砌晒既女。一年冇見,而且果時只係見過一晚,都有d驚唔認得,到佢出現時咩擔心都冇晒,一樣咁撚索,一樣笑得咁甜,小小怕怕醜醜咁,重要deep V上陣😍,我班friend見到佢都呆咗,坐佢對面個fd重話唔敢將視線放喺佢個頭以下。食飯時都冇咩特別,一開始大家有小小尷尷尬尬咁,我都嘗試同佢坐埋d,睇下佢有冇feel,可能大家都未熱身,只係咁依吹下水咁,普通食完飯就走人。我就提議去飲野,佢都okay,但佢又好似想我痴埋我班fd一齊,好似驚同我獨處會俾我食佢。我班fd當然識做啦,佢地自己打的去Asok附近既Hoosters睇下波再方便佢地去蛇尾,而我同佢都打的去Asok,期間喺的士度又攬又試下錫佢,佢都冇咩反抗,結果去到Asok當然唔join班死黨啦,同佢去咗蛇尾對面馬路間酒店既bar飲野加聽下live咁,終於可以單獨同佢傾下計仔,摸下手仔,攬下腰仔,錫下嘴仔,完全好有女友feel果隻,加上佢deepV陣,一路𥄫住佢既半球加黑bra,一路攬住佢調情,錫下佢咁,搞到細佬都硬晒!見酒店差唔多關門,就問佢果晚去我酒店陪我好唔好?果時佢都冇得話唔好架喇!最後同佢的士番佢屋企拎野再一齊黎我酒店。番到酒店冇即時做要做既事,心諗你都走唔甩架啦,反而攬攬車車浪漫下先,之後分別沖涼(上次狂野一齊沖,今次反而冇),佢圍住條巾出黎就做正經野喇。佢瘦底而且都幾高,腳長長咁,玩佢對腳都玩咗好耐,可惜唔大波,大約B cup左右cup手波,一路車一路玩,大家都好投入,之後要佢幫我環保吹,吹得好慢,好怕醜,同momo Weewi比較,可以話完全冇技巧,吹到咁上下,當然上套幹她啦,一開始男上女下,佢腰幼幼咁好好推,推咗好耐推到冇晒力就攬佢起身,諗住佢坐上黎就車住配合佢搖條腰啦,不過佢竟然唔鬼搖,好似指意晒我咁,喺未回氣之下,我都頂硬上攬低佢女上男下係咁用條腰頂佢,真係好攰好high,好high同好攰,攰到我真係頂唔順,就再轉post,叫佢爬低狗仔式,由床插到佢到床邊,佢叫得都好大聲,搞下搞下我攰到想問自己細佬幾時先射呀?我平時用開日本牌子0.01,去到曼谷用杜記太撚厚,搞咁咁耐去未出,最後用埋最後一啖氣衝埋佢先出到,攰到即時攬住佢訓喺張床度抖氣。終於完成上次未完成既務,其實好enjoy,好享受佢俾我既女友feel,但同佢砌真係太攰喇,條女唔識搖,真係咩都死。之後沖涼,再攬住佢一齊訓到第二朝。
佢既deepV露奶照
支持CHING 食靚女REPORT
回覆 讚好 不讚 使用道具

張相佢個髮型衣著令我諗緊OL裝 少少熟又未熟哂既感覺 多謝師兄分享~(雖然有得睇無得試)

受到警告
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

師兄夠哂長情 😊 最緊要啱feel

等了一年、原望成真👏

真替Ching開心,遇到正囡囡~ ^^

回復 wongcwaw #4 的帖子

ching good luck, pretty girl

佢26歲,唔知算唔算小小熟

Blackenergy 發表於 2017-11-11 10:18

佢26歲,唔知算唔算小小熟

其他師兄我唔知 我今年29就30 23~27歲囡囡黎講我就最鐘意 OL裝我實加分

回復 wongcwaw #11 的帖子

OL都係我最愛
我鍾意幫d女除連身裙

those girl friend feels are priceless

飲得杯落喎!多謝師兄分享!

回復 KKTT #15 的帖子

Can not agree more

正常視線都會係佢頭以下佢

回復 cuo #18 的帖子

我個fd果時食住飯用廣東話講
我差d噴飯😂

nice report,條女幾正

恭喜師兄,多謝分享

回復 Blackenergy #1 的帖子

Thanks for sharing... 圖片deep V簡直殺死人