[LB(Ladyboy)☑︎JJ] 想在香港吃lb

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

自從同女友去完泰國後8 c: }. [% A" c5 A5 G' d& O
對鵝就念念不忙
0 n  _5 O1 E! c+ S% j+ o上bp 搵到個岩心水 傾好價錢後(1000/2cums)
; ?0 n" ^2 d$ q就沖左去灣仔
) i* `) M! a9 ~, i  n' |. N真人好靚 波大彈手不硬 弟弟也不太懂硬 佢話因為食藥3 q4 q( v2 |& W: L8 I! [9 f" q/ N! Z
但系就0服務 出完1q 後又話約左人又話吾得行
7 j- \( s' r5 c. K) b7 y想請問大家香港有冇相熟鵝玩開好服務的
8 m$ N, L3 q- g$ o! X6 o
魚蛋檔上面間唔中有
1000算公價! 但香港大多數菲鵝! 佢地氹你上鈎所以電話乜7都ok ! 你到出左一q之後話之你la !
想問吓路…係灣仔邊度呀?
1.jpg 2.jpg
6 x9 m8 t0 _4 L; V: q$ K: i% K0 b! E2 Z3 x, }3 j0 s
我琴晚上BP搵,咁佢係咪開得太高價?
arachnidan 發表於 2017-11-10 12:59 6 k. ]# B' Z1 F9 c
想問吓路…係灣仔邊度呀?

( v& Z1 s0 S) Q' {女女黎香港租酒店  直接上佢酒店的 , \+ Y8 _1 r9 ~3 b
灣仔 老銅 中環 上環  
lmfao 發表於 2017-11-10 13:58
, |' g6 c  L) I我琴晚上BP搵,咁佢係咪開得太高價?
7 k; T0 {0 C7 v$ w
我問好多都系開2000 9 |# V- e# \& x
吾理佢就會問你預算% w* J2 U. X1 Q! u' f
要講價的
TETE24 發表於 2017-11-10 10:38 : k6 D9 C; z" [
1000算公價! 但香港大多數菲鵝! 佢地氹你上鈎所以電話乜7都ok ! 你到出左一q之後話之你la !

8 L3 o5 ^7 m( F% M; P# c. A. k( j菲鵝岩樣都冇所謂 - ?* v5 N1 D; V' G2 D
但系好討厭吾得就吾好應承
kgwg 發表於 2017-11-10 15:53 % S/ K1 r; T1 G1 W7 {, e
請問邊到系魚旦檔

+ u. s' C; Q: m. V我也想知3 g5 Q$ H. e, P! s  ~, U. O
henryfish 發表於 2017-11-10 15:56
% t( L/ [. E7 {2 a0 n$ B我也想知
' A4 m3 t1 z: o( y5 X( H* p
建興我見都有 但系吾知cut 左未  
; v# I9 D: Q% w. `+ b3 i3 H想玩lb 多過ts
1000 係公價,服務一般。我係香港玩過菲泰鹅. 感覺差唔多.選擇亦唔算多. 來來去去都係嗰班人
馬超2 發表於 2017-11-10 02:07 ; m. _, f8 n' Q) H- T& x
魚蛋檔上面間唔中有
( C5 |# k  c: k* d
我相信師兄在話建kh大厦,在mk.魚旦也是kh.我在那也見到有,我經驗係通常有兩三檔係。
通常四百至四百五快餐。泰男/女?
咩係鵝 ? ?
鬼畜輪姦 發表於 2017-11-12 13:38
8 F2 m/ @2 r2 H咩係鵝 ? ?

5 v# G! |. L! N. n) W3 B雞係妓女,鴨係男妓,鵝你估吓係乜?人妖囉!哈哈哈!
. }8 y7 k$ n3 k
hungyiu 發表於 2017-11-11 12:15
* k* f2 U' e9 n' ^$ F* Q9 E1 c1000 係公價,服務一般。我係香港玩過菲泰鹅. 感覺差唔多.選擇亦唔算多. 來來去去都係嗰班人

- P4 D9 _2 P% H& Q3 y真系黎黎去去個班人
+ @# |/ @4 E/ J# V8 W千幾蚊食快餐0服務
) E$ K, p4 E5 S, r3 U之前見有師兄post 過d 強國妖上黎分享
9 n  K" v6 I8 ]9 _$ S7 p有幾件都好正4 @, o& P/ n9 e6 m
但系bp 未見過
真心好多菲妖態度一般! 一味呃
TETE24 發表於 2018-1-28 16:07
( Q4 c, @$ a# r, c, F( k  A真心好多菲妖態度一般! 一味呃

4 [6 G' x. C2 b* f9 o: C但系香港心痕又得佢地

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 22:39