[新兵問路] hollywood D女價錢多少

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

hollywood 個場D女價錢多少?
5000up,,,,質素高D就7000-8000,,,,,開到10000個D多數吾想做你生意

你最好11點入場..靚個D11-12點就會比人揀晒架
其實唔抵玩, 去浴室, Agogo 好過

補充內容 (2017-11-10 02:06):
如果師兄係高大靚仔會唔同 d 既
不一定....
泰國本地的會高點
寮國的會平點...
一般來說泰國的大約5000-6000
竂國的4000-5000...
comfbiler 發表於 2017-11-10 11:24
不會~大家交流交流

不敢說分享...

小弟未去過,打算乜都見識一下!
ilovetoplay 發表於 2017-11-10 11:52
小弟未去過,打算乜都見識一下!

還不錯玩

但我會建議最少2人以上去...

因為可以開酒,比較划算點,RED LABEL大概1400B

這樣就不用門票了,進去也不用再點酒,只要點可樂或雪碧就好...

1瓶好像是60B的樣子,酒沒喝完可以寄,有效期1個月

你如果單兵的話,就買個門票,直接上去舞台的右手邊抓...

那邊很多柬寮的...有的很正點...

不一定要找泰國的...如果要找泰國的大部份都集中在中央...

但是好萊塢很多韓國人....所以...你懂得,個人是沒搶得過他們...

基本上好萊塢開到凌晨4點,基本上你也可以等打烊的時候,

來門口抓落單的妹子也行....
回復 comfbiler #8 的帖子

have fun ching, any real photo ?
Hollywood 黎講, 睇得上眼開親都6000+, 開得7000 既我遇過既都食ABLE 架喇
咁即係似女揀人多過自己揀女
上次单兵去傻仔甘坐了两个钟头没人理我
呢間野新手唔建議去, 女好揀客
因為好多外表唔差仲要出手闊綽GE日本韓國人抬高晒價錢
除非你自問外表好得, 否則錢就洗左唔少, 最後換黎公式服務仲要早走居多
回復 風中飛沙 #1 的帖子

5000-8000大約
已經俾韓國仔炒貴哂,D泰妹會揀韓仔先😏
行多少少..坐雙排車..去好好浴室好過啦..
明碼實價..
回復 donald73 #2 的帖子

CHING 你講緊呢個價錢係 1Q?定係1晚?
1晚,,,,,我試過比屌5q,,,,又試過屌2,3q,,,,,睇你屌條女屌得佢舒吾舒服囉,,,我屌之前都做足前戲架,,,吹耳仔,錫頸呀,同佢用口lun佢下面,,當正自已條女甘架
有無師兄可以講下入到hollywood搵女個流程大概係點??
回復 comfbiler ##5 的帖子

欣賞師兄既謙虛!
cycphilip 發表於 2017-11-10 23:38
回復 comfbiler #8 的帖子

have fun ching, any real photo ?

Yes, I have but haven't more...

everyone like girl is different..

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 12:06