[精兵召集] 曼谷過"性"誕 (聖誕 party ) 做個食吊訓

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟21-26/12單兵BKK 有冇CHING都係呢段時間 一齊玩
有意Pm留contact
預21-24/12曼谷, 安排中

16-26bkk, 有機會一齊玩
我都想去呀朋友又唔得閒去想問問CHING BOOK 機票酒店要幾錢呀??而加齋機票要4000幾5000了

而家BOOK機票就真係要4000幾5000喇
我好早前就BOOK左 齋機票22XX
酒店500左右一晚
聖誕酒店機票都贵
"性"誕返大陸都貴D啦,一月份會平翻D!

sidedishes 發表於 2017-11-11 19:01
聖誕酒店機票都贵

一早BOOK定可以平一截
預祝性誕快樂。
我15號至19號係曼谷。一齊玩下
Hey guys, I from Malaysia. Will fly to Bangkok at 23rd Dec. Stay at Pattaya from 23 ~ 27. Then 27 to 1/1 at Bangkok.

My Cantonese is not that good. Mandarin and English are better.
回復 JohnLarry #2 的帖子

噢…小弟将会23号就回归,不在曼谷过圣诞了
去年的圣诞去的,价格超贵。希望师兄能玩的开心
祝師兄有個,聖誕泰樂
我19至22係芭提雅,23-27係曼谷
我同fd2個人,有意pm wechat
Will it be crowded during the Christmas holidays?   Enjoy your party bro!
預祝師兄性誔快樂, 記得出 report 俾大家欣賞
聖誕想去阿,尋晚睇左3粒鐘機票,酒店唔難搞,貴到呢,放棄,仲要大部份無左你一日。唯有下次,祝師兄性福
祝師兄有個美好的性誔快樂,期待師兄報告
bbqjoe 發表於 2017-11-21 18:25
聖誕想去阿,尋晚睇左3粒鐘機票,酒店唔難搞,貴到呢,放棄,仲要大部份無左你一日。唯有下次,祝師兄性福

我而家睇返啲機票價錢真係貴到飛天
比我訂果時足足貴左一倍有多

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 16:06