[賽後報告] 回顧2/11 to 4/11越南尋歡之旅

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 1

小弟跟A君,B君夜機到越南,十二點到District 1, 食過飯就去Vien Dong, 詳情好多師兄都講過,唯獨今次跟上年不同,就是未安排囡囡,Keeper就問我拎小費,話安排靚女俾我,小弟為左有個美好回憶,同Keeper 議價下俾左100000,囡囡3x號(號碼唔記得)來到,樣一般,但身材好,同埋勝在玩得,全程迫我楂佢對波同屎忽,仲撩我起機兩次,收700000,可惜小弟出左一次,回唔切氣,出唔到第二次,幸好囡囡沒炸型,仲只收我600000,仲話自己做得唔好,最攪笑條囡突然拖住我去其它房找A君,B君,去到A君間房,就見到61號囡囡,61號真係好靚,原來A君俾左US$5 俾Keeper, 由於A君只俾左500000, 61號可能嫌少,玩得唔夠放,所以奉勸各師兄如揀61號,就要俾多D錢, 至於B君身上唔多錢,只俾左Keeper 20000, 安排左一個第一日返工既囡囡,雖然生手,但勝在後生,B君都滿意

Day 2

晚上七時半,我地就到District 5既310, 都有十幾條囡揀, 最終我地都揀到囡, 過程都係飲酒,玩骰盅, 埋單酒水,待應費用,媽咪費用共3000000, 由於A君想早D 走(早過11點), 同囡囡過夜, 就要加500000, 最後收費3000000+500000+500000(陪坐費用) IMG-20171105-WA0021.jpg 至於B君就慘,原本囡囡話可以Overnight, 點知突然話唔可以過夜, B君即刻沒哂心情,沒帶囡走
A君賽後報名話條囡好好服待,但對波假假地,第二朝仲一齊去左食韓牛,B君囡囡仲叫左朋友來,可惜樣唔靚

Day 3

晚上七點半,我地去左District 5既390, 可能星期太多人,好多囡囡俾人mark 左, 以致我地都揀唔到囡,唯有轉到去我上年去過既1131, 幸好B君終於揀到個過夜囡囡,B君囡囡好正,全程會叫我地做哥哥,聽起都過癮 A君就仲正,媽咪介紹左件後生囡俾佢,條囡都幾靚,身材又好,仲要越玩越HYPER, 雖然唔識英文,普通話, 唯有靠Google translate,

A君囡囡

A君囡囡
,埋單費用跟310差唔多,但呢度帶走囡囡1Q收2000000, 過夜收3000000,囡囡陪坐費用全free

三日報告完,多謝各師兄收看
多謝分享。忠告一聲,VD 唔好亂比班 keeper 小費。五萬就夠。班友系無能力幫你揀女. 試問以他的地位,有乜可能有權力指定邊條女上鐘. 女係輪班, 輪到邊個就邊個上鐘,你睇唔啱有權換人,換到合心意為止。小費 30萬,最多比到 50 萬。唔好亂比破壞市場。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

第二个囡囡好看多店

回復 offwork2010 #1 的帖子

老實說啲囡都幾豬扒

c兄米做壞個市, 以後分分鐘攪到 keeper 費重貴過囡錢.  大家不要做傻仔 !!

另外你講既61號, 呢條囡本身就寸,  我朋友(小鮮肉勁靚仔) 一樣無服務, 約去過夜更加唔穌人, 有C兄出500萬過夜結果被放飛機,  所以係同小費無關, 純粹條囡個人問題 .

大家請多睇越王報告, 終身受用 ~

vv--vv 發表於 2017-11-11 08:28

老實說啲囡都幾豬扒

上次去310 勁多豬扒, 見到有兩件索靚白幼幼在路口無入房比我地選, 應該係有熟客mark左

要食正野都係幫襯多幾次再講啦 ~

I believe that 310 select customers for bringing girls. last time I met all the pork chops in 310.

多謝用心分享

師兄.....玩貴晒VD個場bor

散仔,真心講句,唔比都得,學樓上師兄咁講,佢地邊到權叫女女上鐘,無額外幫到你,比錢佢做乜?Locker仔就同大陸一樣,都會比5萬以下嘅

囡囡呢,下下比700K,遲啲真係無700k都唔洗玩,我比500k都係參考最近啲post嘅價比,但應該都比貴左添

Sorry, 各師兄, 小弟今次經驗不足, 俾多左錢, 下次小弟會留意番, 其次, 小弟今次去1131已見唔番上年個媽咪,真係好難玩熟個場, 玩到好囡

ching, day2 310果個係咪叫ar花定ar甜? 記得好似PTH唔錯
利申識310其中一個mami

tsshing 發表於 2017-11-11 16:29
師兄.....玩貴晒VD個場bor

散仔,真心講句,唔比都得,學樓上師兄咁講,佢地邊到權叫女女上鐘,無額外幫到 ...

300k便可,你跟女女講,前几天來也是300k,佢地一樣比我任摸,對佢地來話,300k已很多

offwork2010 發表於 2017-11-11 17:18
Sorry, 各師兄, 小弟今次經驗不足, 俾多左錢, 下次小弟會留意番, 其次, 小弟今次去1131已見唔番上年個媽咪,真係好難玩熟個場, 玩到好囡

300k這個價已足夠令美女技師幫你起機,你同女女講話几日前來這裏也是這個價,佢地一樣開心地給我任摸,你不起機佢地無錢收,佢地個日少了收入更傷

回復 jackjaihk #12 的帖子

阿甜

兩條女都唔錯。

食到野已經對得住自己,最緊要享受

thanks for the info, good for future referrence

多謝用心分享

好好既PO