樓主: lonelyman2448

[唱K-GF] 高官近來有咩女?

安兒的確好令人回味,唯一一個可以喺樓下飲檸檬茶就即時搞,連上房嘅錢都慳返
用手機回應 monogram #34 的帖子

我都見過,不過費事叫佢
用手機回應 monogram #41 的帖子

係樓下造埋?
回復 溝女王 ##43 的帖子

yes, of cos
用手機回應 monogram #44 的帖子

咁勁,冇俾人話嗎?
不過點講都好,都冇做啦,講乜都冇用。
安兒食過一次,係夠痴女,不過其實樣唔係我杯茶,講啱Feel,刀係suki果種
謝謝師兄分享
用手機回應 艾沙后 #46 的帖子

其實早年個打扮幾清純,好gff,但後來連打扮都太狂野,不了

唔知佢初時乜樣,但suki就真係由佢入行果陣乜刀唔識到後尾乜刀得,情意結掛,最記得第一次搵佢,同當年美c双飛,美c一路刀有教佢點做...好有青澀感,到後尾熟左,又同超靚蘭子双飛,仲有其他額外服務....

而家高官已經冇呢d啦,就算希文刀未到佢級數,其他更不值一提
用手機回應 艾沙后 #49 的帖子

Suki話美斯係佢師傅,美斯都係我以住所愛。suki個額外服務我都試過,不過就未係過入面xx。但已足夠回味。所以我都諗定一定會去另一處同佢重聚,希望今次……
溝女王 發表於 2017-12-14 10:42
用手機回應 艾沙后 #49 的帖子

Suki話美斯係佢師傅,美斯都係我以住所愛。suki個額外服務我都試過,不過就未係過入面xx。但已足夠回味。所以我都諗定一定會去另一處同佢重聚,希望今次……

祝你好運👍不過係怕佢做得額外服務太多,風險相對高
艾沙后 發表於 2017-12-14 11:39
祝你好運👍不過係怕佢做得額外服務太多,風險相對高

所以我依家唔敢搵佢~~~我以為自己有....原來咁多有人....咁風險更加高
蘭子好耐都冇番,請問師兄美斯有冇特別服務?
回復 溝女王 ##50 的帖子

佢額外服務, 個個都有, 高官大大話話都試咗4,5個
用手機回應 nickkam #53 的帖子

我講個個美斯無造好耐好耐了

蘭子有正職的,好少會返呢度。
溝女王 發表於 2017-12-14 14:30

蘭子有正職的,好少會返呢度。

我講果個蘭子已經搵左碼頭好耐,佢同幾年前既𡃁妹萍果,索過哂而家班酒店女
用手機回應 艾沙后 #57 的帖子

Suki個好姊妹蘭子,相頭真係超高分。係呀,佢做左好短時間咋。
溝女王 發表於 2017-12-14 15:01
用手機回應 艾沙后 #57 的帖子

Suki個好姊妹蘭子,相頭真係超高分。係呀,佢做左好短時間咋。

suki微信入面有冇蘭子呢條女
用手機回應 kitfit #59 的帖子

我同suki唔係咁熟,同埋蘭子從良左n年啦

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:16