[賽後報告] VD 係訓練各位師兄變成快搶手嘅地方

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

VD 啲女靚、大波,應該都係好常見嘅包膠

但老實嘅,啲女係靚嘅,我個個女女都係C奶真波嘅

如果相頭族而又想有身材,VD係不二之選,

不過啦,可能個場已經被香港人&韓仔玩到全部囡都唔憂做,

半年前啲囡囡都唔會咁快幫你打出黎,但依家呢,按一陣就落油快速打出黎,叫佢放返慢都唔會聽......

Btw,可能係我黑仔嘅,唔知其他師兄有無類似經歷呢?

囡囡小費呢,條女係咁叫700k,但我企硬500k,我唔知有無比貴左,貴左嘅話,歡迎師兄們話一話我.....

我也給500K
有師兄建議先跟她說
bad service 300K 、good service 500K
這樣態度可能好一點 給您參考囉
上次佢開我500k
我300k 企硬,知你第一次去一定昆下你
比人推高曬d價
恩我都時常遇過,所以遇到比較好的技師我就分享下,避免大家俾其他爛技師影響心情。但係有的女真係放不開,仲打飛機一直chok
多謝師兄分享
huh, learnt something, bad service & good service, incentive. hahah
400k
上次條女r我500
我就話比貴會比師兄鬧
破壞規矩
我朋友仔早兩日去完,好似係500k,其中一個話摩打手,打槍打到好痛添
300 - 400 可以啦, 今日 500, 三個月後又變 600
企硬300K, 唔好俾多~~~~~~
多謝師兄分享
多謝分享
感謝師兄無私分享咁詳細既包膠~~~
Thanks for sharing
回復 tsshing ##1 的帖子

谢谢师兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 10:30