當秋意漸濃 剛好遇見你 紫荊 Bowie

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

秋風起 心靈肉體特別空虛寂寞 ,每日總是提不起精神 今日又無所事事,拎住個電話係咁掃,直到見到你  
馬上微信預約 ,收工即刻上去 雖然唔係你開門,但我一望就知係你,同廣告既服飾一樣,身材都一樣

洗澡完後,你就入黎為我奉上一杯水,我雙眼既目光都放係你胸前,第一次見面就搞到成個金魚佬咁,擾亂一輪之後終於瞓低,新人黎講按起上來有板有眼,而且仲好好傾計,會同你講下笑,又會借D意成個人埃落我到,打下我咁好似以前讀書咁,唔知你係咪睇得出我好似有心事咁,成程唔止按摩,做好似我既老朋友咁陪我傾計講笑,好耐都未試過咁舒服

開心既時間過得好快,開始推油啦,一落手好滑 好舒服,早知一早就話成程推油啦,越推越落開始有觸電感覺,我不禁打左一個冷震,我幾怕就咁走火,起初以為咁快Rpp ,原來一邊按一邊唔覺意咁掂到你,好似反左大陸做鬆腿咁,成日想佢再上小小,個下好鬼頂癮

不過比她咁樣掃法,已經頂到行,所以我話不如轉身等我舒服下啦,你竟然仲話<唔係呀,咁快>其實我已經忍左好耐,一轉身我就飛禽大咬,點知你禁住我對手,對女仔要慢慢來哦~成程你都好似青梅竹馬咁,突然間好似台妹咁嗲,搞到我都醉了,我倆相互望著,青梅竹馬都可以手牽手一起走下去 我慢慢咁將你既防線一步步解決,原來真係慢慢來好似特別好Feel 大家都放慢腳步,去享受對方最重要既部分 好柔軟一隻手真係搞唔店,你瞓係我身邊,攬住我慢慢碎,床雖小但一點都唔比,嬌小既你可以讓我一抱入懷,胸前剛好可以讓我任意妄為 我倆面貼面,我再都飛唔住加快速度,將你雙峰擠壓住 你都越包越實,感覺唔似係手,我無去望,因為就真係好似發生左咁,這刻我不想咁快結束,<因為剛好遇見你 留下足跡才美麗>最後我唔止留下足跡腳毛,仲有億萬大軍

這一夜 我心靈及肉體都得到充實 感謝你 Bowie 雖然只是一個普通的名字 但是 ~<如果再相遇 我想我會記得你>

回帖獎勵 +50 元錢

睇落幾好喎

回帖獎勵 +50 元錢

睇到流哂口水

回帖獎勵 +50 元錢

搵日真係要試試

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +50 元錢

我唔得啦,鼻血都流哂

回帖獎勵 +50 元錢

多謝分享