[曼谷] 單騎4日曼谷遊報告

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次再返家鄉..真係十萬個唔捨得.
好耐未試過.連玩4晚.
對於我蹤橫遊左咁多年黎講..曼谷都係好玩既色都

個人就LIKE 打野團...唔係豪玩個隻.所以都係建議新手去玩我呢D.

基本上 " 3個地方" 必定要記住
Asoke Cowboy
NaNa Plaza
PP站 連住呢3個BST 站玩已經可以玩足4日..

Cowboy Street B記睇女.好鬼多日本韓國男人.通常飲杯野就坐個零鐘..女女勝在多..樣亦係數一數二,但同女女互動時間少,媽媽生好X煩.逼你飲野

NaNa Plaza 質數明顯下降..某幾間D女直情係又黑又老..多紋身..去左一晚已經放棄

PP站..addict 空姐店..沖涼按摩店..性價比高..環境企理..真人選女...埋單都係2300B..服務1Q..

H7 口爆店..第一次去試.想見識下..點知每樣分開收費..似足食自助餐..+乜+物..時間30分鐘都冇..好X搵笨..睇IPAD選女

去蛇美:人肉市場..呢個唔洗多講..如果食女一定一定一定要真人揀..唔係好中伏..但基本上係交易所.冇乜交流.岩價錢就去.冇互動.

最尾:真究極推介..就係Cowboy stress 後面既 "Crazy House"
呢間野唔同B記玩法..有名你叫Crazy House...D女大部份都全裸台舞..係連西西都見到..
飲杯野仲要平過B記..每次換人.D女會飛禽大咬痴住你UN..
個晚去到D女女有幼有嫩..
媽媽生會安排位你坐..入到去.飲杯野...女女會好主動挑引你..(全裸.波波任你渣)
當然最後目的都係SELL 女女上鐘.價錢$2300+$700..
價錢係比B記/NANA 個邊平..
但女女會好主動,,氣氛又一流.唔似蛇美咁0交流互動

所以其實唔洗落高級CLUB 都可以食到正女既.
入去飲支TIGER仔.又UN到女.又渣到波.
好似唔錯,位置係邊?
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Devil009 #1 的帖子

多謝推介,下次去試試

未去過,下次有機會真係要試下

哩個要記低,下次去試下

次次都無入,因為門口女女麻麻。原來咁好玩,下次必探

回復 keepwest #7 的帖子

Would try this soonest, thank you ching

多謝師兄分享 Crazy House 真係未入過去 期待其他師兄更多報告

師兄分享正野, 造福淫群

詳盡分析

CHING, 簡而精的報告, 做福人群

最尾情報好有價值,謝ching

非常有用资讯.

師兄好介紹,下次去睇睇

回復 Devil009 #1 的帖子

好玩過最近要用 HKD 2 萬幾玩 PTGF 多多磬, 去泰國都係貪又平又多選擇, 2 萬幾去日本或歐洲都夠玩高檔

嘩!乜咁多師兄未去過Crazy House! 呢間嘢聽聞老板有警察背景,所以囡囡都可以比其他gogo bar脫得徹底,值得一去!

鍾意師兄抵玩行程

今次無去浪費左...下次去探探先

Nice report
Thanks for your sharing
Will try it in 17/18 nov