切換到窄版更改語言
註冊 找回密碼

141香港論壇

S-Books性書教學及討論18miss.com 成人用品專賣店s-books.com
熱門搜尋: 請稍候......
查看: 3208|留言: 18

[食家報告] 飛田新地賽後報告待續   [複製鏈接]

簽到
魄力
739 點
魅力
62 點
潛力
8 點
黃金
0 兩
40874 元
發表於 7 天前 |顯示全部樓層 |舉報
今次去大阪5日4夜 去到第3晚終於落手..之前星期日都有探過下路 不過勁多人 又勁多上左鍾..今次8點半系松島新地掃左一輪 睇黎睇去都系麻麻,見到有兩個唔錯..但點都系入唔落手..聽人講松島就有服務
之後睇唔岩就去左飛田新地,掃左一大輪,d女系高質左,但你話去到好靚,我又唔覺系
我心諗唔系掛 禁多都睇唔上眼,之後又繼續兜黎兜去,見到有d系有兩個小姐系要輪住交換座出面..所以有時睇岩左 番轉頭又唔見左,有時真系睇岩要上馬。
不過我經過都會睇下佢 有無笑容同埋揮手個d野如果熱情d 服務應該唔會太差

兜左禁耐終於都見到個系心動想入 系佢面前兜左兩轉之後番黎唔見左
原來同人輪緊位座出面 之後兜多幾次終於見到佢出番黎..就馬上入 囡囡幾好笑容

一上到去就座低揀價錢,等佢拎個盤之後佢叫我除3 ..我就揀左20分鍾
之後佢又除3 ,用紙巾抹一抹 之後就帶套 無吹到Tim. 一開波女上男下插左一輪
又推下車 側面後入 女上男下點知佢原來女上唔太識郁 之後就轉番男上女下 插到噴精
條女個又粉 個樣唔系話靚個種 系得意可愛feel ,試過一次禁講飛田樣靚 但服務指數較低無沖涼同吹蕭 或者其他人有吹蕭..過程中感覺到囡囡有小小黑面 可能頂得太入 但佢面對面我個陣都會保持番笑容。  

想問下師兄們今日去完 聽日系米都系個班囡囡定轉人

唔知師兄們仲有咩好介紹..
已有 2 人評分 魅力 收起 理由
Avatar tarochan + 100 + 4 🥇 發帖很用心啊!
Avatar maraman + 100 + 2 🥇 發帖很用心啊!

總評分: 錢 + 200  魅力 + 6   查看全部評分

魄力
76276 點
魅力
3790 點
潛力
0 點
黃金
508 兩
6721832 元
回復 Harrasy #1 的帖子

面有笑容唔錯啦。

魄力
222 點
魅力
27 點
潛力
8 點
黃金
0 兩
14830 元
多謝分享

魄力
2256 點
魅力
200 點
潛力
0 點
黃金
6 兩
59876 元
第二天去大部份女會相同
私は少しだけ日本語と英語話せます

「友誼大使」勳章 論譠元老勳章 百萬富翁勳章

魄力
8416 點
魅力
2952 點
潛力
0 點
黃金
487 兩
4904484 元
嘩⋯⋯你咩年紀?可以忍住唔入咁耐都得。

魄力
11937 點
魅力
3143 點
潛力
0 點
黃金
406 兩
3791128 元
this is average service since no shower or no BJ was regular

魄力
2603 點
魅力
258 點
潛力
2 點
黃金
90 兩
310482 元

多謝師兄分享

魄力
1855 點
魅力
55 點
潛力
0 點
黃金
10 兩
86411 元
多謝師兄分享

魄力
1702 點
魅力
43 點
潛力
0 點
黃金
2 兩
49805 元
多謝師兄分享

魄力
850 點
魅力
33 點
潛力
0 點
黃金
20 兩
57751 元
發表於 6 天前 |顯示全部樓層 |舉報
many thanks for sharing.

魄力
3309 點
魅力
725 點
潛力
35 點
黃金
230 兩
1420560 元
waiting for your next report brother

魄力
62 點
魅力
62 點
潛力
45 點
黃金
0 兩
13853 元

飛田去過一次,有吹奏。

魄力
403 點
魅力
88 點
潛力
54 點
黃金
60 兩
133132 元
發表於 5 天前 |顯示全部樓層 |舉報
多謝師兄分享。

魄力
4475 點
魅力
413 點
潛力
0 點
黃金
33 兩
42760 元
有啲囡同香港1樓1一樣,一上樓就變臉或者有啲料亭會短咗鐘。。呢行去到邊都有衰雞黑店ga la., Ching 香港小心啲乜。出到去咪一樣要留意番嗰啲

魄力
606 點
魅力
20 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
30931 元
若女女不是全職就未必日日在此...

魄力
5137 點
魅力
744 點
潛力
0 點
黃金
166 兩
526588 元
發表於 4 天前 |顯示全部樓層 |舉報
真懷念以前點都好玩嘅日本...

魄力
76 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
370 元
Good try and try

魄力
30 點
魅力
0 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
369 元
謝分享

魄力
50 點
魅力
1 點
潛力
0 點
黃金
0 兩
1575 元
感謝師兄分享

重要聲明:本網站是以即時上載留言的方式運作,141HONGKONG.COM 對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見 (如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。141HONGKONG.COM 有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。

手機版|Archive|sitemap|聯絡我們|141香港論壇

GMT+8, 2017-11-22 13:34