[曼谷] 10月底出精之旅Day3(文長+長氣)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

續上文http://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1904745
好sweet同好攰咁攬住佢瞓到第二朝,朝早我同我細佬都起咗身,但見條靚女未起晒身,就係咁摸下佢,享受下挑逗引,由上身一路摸落佢對腳,皮膚好滑,愈模細佬愈精神,摸到佢都醒晒,佢都係怕怕醜醜咁鑽咗入我懷抱度,同我講佢咁樣會有panda eyes,哩招欲拒還迎高呀,但更加搞到我想狠狠砌佢一獲。雖然我都好想錫住佢俾佢瞓多陣,但我細佬又起咗身,佢又好似挑引我咁,唔理三七二十一,轉身琴低佢就車,佢都好畀到反應我,一路車,慢慢由嘴錫到頸,由頸錫到對奶,佢唔算大波,約B cup,但好堅挺,又玩咗對奶一陣,一路順住錫落下路,由波底落個肚,肚臍,大腿,留番塊西唔搞佢住,一心等佢欲罷不能先,又掃下佢個pat,佢哩個時候點訓到丫,最後慢慢開始卒碟,指插,用我既三寸不爛之舌,係咁攻擊佢既陰核,手口並用之下,佢已經勁多水濕撚晒,而佢重叫得大聲過尋晚,真銷魂。但當然唔畀佢要住,唔能夠只係我服侍佢架嘛,立時拎轉身69,放我細佬入佢個口度,等佢叫唔出聲先得,佢好用心好溫柔咁慢慢吹,但唔知係唔夠訓定佢冇技巧定吹得太慢,細佬竟然由超級剎亞人3變返個普通人狀態🤦🏻‍♂️,重畀佢指住笑我話:he is sleeping🤦🏻‍♂️被打擊!我知道叫番醒細佬既方法就係等佢用心多d吹我,到我教佢手口並用喇,叫佢用埋條脷,禁住佢個頭吸啜咗一輪,終於巨龍蘇醒喇!立即上套向水簾洞探險,由於尋晚佢唔搖既經驗之下,今次真係唔同佢心急,慢慢入慢慢插,9淺1深到9深1淺,保留體力同延長戰線要緊,男上女下抽插一輪,再抱佢坐上黎車住un,玩住波繼續un,到我瞓番低諗住睇佢表演時,佢又唔郁🤦🏻‍♂️What the fuck!?我望住佢,佢望住我淨係識笑笑,我問why don’t you move?佢答:I can’t. 我心諗:乜撚野叫不能呀!哩個叫不為也,非不能也!果個時候講多都無謂,好在我一路都保留體力,直接攬佢起身,un住咁抱佢去鏡前再轉後入狗仔式!望住塊鏡睇住佢又enjoy又尷尬既樣,楂下波車下佢咁,真係high到震!啪啪啪咗唔知幾耐,到差唔多出既時候,拔劍拎番出黎拎轉佢,對住佢打埋出黎顏射佢!好AV,好淫,好爽!但完事都都再次冇撚晒力了😥今次真係叔叔不行了。我就梗係上番床補眠啦,佢就喺廁所沖下涼,搞下哩搞下路咁,真係唔明d女仔,咁都搞咗粒幾鐘,到我休息夠起番身入廁所,見佢對住塊鏡一邊刷住牙一邊對住我笑,真係sweet爆!到我沖完涼想刷牙時,已經見佢劑咗牙膏畀我,又一sweet爆細微位!對住泰妹真係好易沈!🤦🏻‍♂️其實我都冇諗過上次只係見過一次,未完全征服既靚女,竟然可以咁令人融化。

黎到曼谷第一晚約佢時,佢有提過話一年後(今次)搵佢淨係為咗砌佢(詳情請睇Day2),所以當完成今朝要做既晨早Q後,我就順便問一問佢今日有咩安排,佢話竟然話冇!我心諗點解你唔洗番工?我諗佢其實想我陪佢,而我都真係好想既,因為俾到好好既女友feel我。之但係我又冇理由賣甩我班死黨架,再講我都要交功課俾香港隻老虎,真係兩難呀!我決定俾個波佢揀,講明冇得只係同我二人世界架喇,問佢想唔想join埋我地一班仔去玩,而我地打算去RCA附近玩室內高卡車,佢好善解人意咁話‘好’,我個心又融一融❤️。好啦,有靚女同我地一齊去威,當然無任歡迎啦!同佢拖住手咁同班兄弟一齊食完個brunch,打算直接打的去玩高卡車,佢幫手打去book時先知原來間野閒日開4點😂,好彩有個當地人幫手!見冇野做就諗住一齊番去游水,諗住叫埋佢一齊游水益下班兄弟飽下眼福,但原來靚女話驚佢套比堅尼太sexy,特登冇帶👙噢......。好在佢都好肯陪我,陪我地去泳池邊乖乖咁坐喺度,自己玩下電話,幫我地影下相咁,我地就游下水飲下酒,有時我又坐下喺佢身邊調下情,泰國妹妹真係sweet,要動要靜都配合到你。最sweet既係,我地游完水,當我沖緊涼既時候佢主動幫我洗埋條泳褲拎出露台曬,佢真係可以話係賢良淑德,好想沈,但係唔得!
去揸高卡車時,本來擔心佢著條one piece短裙仔(我最愛)怕走光唔玩得,好在有得借賽車服,所以佢都有一齊玩番轉,當然佢就好似安全車咁慢慢龜速行啦🚐玩完又拖住手去一齊食日本燒烤,雖然唔係二人世界,但全程都好有初戀咁,又sweet又怕怕醜咁,唔知點形容。食完飯我班兄弟話想去gogo bar兜下先再去蛇尾,我就肯定去唔到哩兩個地方啦,所以我又把握下機會同佢談下情,兩個番咗酒店飲酒。一人飲咗兩柸,飲下傾下,又好似番到一年前咁,但今次唔同既係佢坐喺我大腿,攬住傾下錫下咁,哩種溝女既精神滿足,比起肉體既滿足都真係各有千秋。其實我想隊醉佢既,等佢可以喺床上瘋狂d,但係唔知點解,果晚冇翻雲覆雨到,好平靜好sweet咁一齊瞓咗。第三晚,完。
字好多,想留番個回憶畀自己做記錄。多謝收看及支持!
Day 4 待續..............
靚女另一幅戰鬥格相,真係引死人
靚女做運動前相
高卡車場,一班fd去消磨下時間都幾好
回復 Blackenergy #1 的帖子

多谢分享,條女身材不错.
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄有相分享

女女身材好索。

索女! nice body!

多謝ching詳盡分享,報告好正,囡囡都係^^

條女真係好正喎,沉都沉得值

咁順德人 俾我都會沉

師兄好好彩,玩wechat 附近的人都遇上咁正咁好feel 嘎女女,而家十個有九個都係搵食嘎ladyboy,淨返嗰個就係massage girl, 好羨慕師兄呀

日記報告 謝師兄分享

好好FEEL~正

期待第4集....

好羨慕師兄!

恭喜師兄揾到件好野玩

好羨慕師兄呀

CHING, 依D回憶真係夠一世用, 我成20年前沉過件泰妹都重記得, 當然以前玩清純FEEL, 冇你甘狂野, 可惜佢已嫁人,

泰妹真係好易沉... 師兄都好理智,佩服!

好白滑

回復 fatpeter #12 的帖子

搵食既真係好多