首嘗壹號

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

見呢排好多人都話東記差左,壹號多左人POST,COMMENT又有好有壞,咁就去試下喇
都好一陣子無過澳門,信德都好似變左好多,下午兩點幾去買套票$2200 包一囡一師父工一上海式即上船出發
周圍行左轉五點幾就入到去,兩個賓仔SERVE我入去換衫,入到水池附近就有個矮妹但幾大波既走來問駛唔駛幫沖涼,但對佢無咩興趣推左佢
反而驚喜在個幫我著衫嗰個幾正喎,但好似見佢地當值既又好似唔係入房嗰隻。。

入到去人唔係好多,可能星期二的關係。呢到硬件真係唔錯,又夠私隱,位又夠闊,
坐底己經有D阿姐來問師父工或者有D師兄話好過做囡既大腿筋姐姐來叫我做,但我一一婉拒抖陣先
講真,嗰班越南大腿筋姐姐係高挑有身材但個樣真係麻麻,但我無乜興趣
飲杯野等左半個鐘先做到上海式,講真呢個骨幾得,同係大陸揼正骨差唔多

返出去食個飯先,小食同點心,飯咁,幾好食,我覺得好過其他桑拿
飽暖思淫慾,8點到同經理講睇女,佢就叫我去水池喇,經理同時好詳細介紹
人唔多,得四個客但有成廿幾條囡,仲以為星期二小D囡,質素又唔錯喎,超過一半可食用,雖然有D整到好假(不論樣同波),但整體滿意
本來想食俄,有兩件仲係唔錯的但黑黑地面,再睇睇下見到有個越的個樣好甜係我杯茶仲同我笑哂咁,無理唔揀佢,就佢喇^@*

經理就叫左個WAITRESS帶我入房,咦,呢個WAITRESS 質素絕對可以做囡喎。。。
入到房等左陣,終於來喇,超細心幫我脫衣又問凍唔凍,仲猛讚我靚仔,攪到唔記得報鐘,被人打電話問,好攪笑,自問唔係靚仔,當笑話算
23歲北越妹,初時嘗試同我講廣東話但最後都溝通唔到,反而同佢普通話好得喎,好好傾
之後BM,BJ,夾腸嗰D,全程服務都非常好,好AV FEEL,BM,BJ既時候全程同望住你水汪汪咁又呻吟得好好聽,好正
之後上到床,一開波女上,佢騎功好勁,差D 俾佢坐爆,即刻返身男上一輪,最後捉住佢波波推車完場,好滿足,好配合,好正
佢見仲有時間就幫我捏腳同我傾計,好舒服,最後沖涼著衫,臨出去前仲同我抱抱同鍚左啖添

出番去再食少少野,按埋肩就走了,按肩都唔錯架,夠力之餘又到位
叫經理搵車送我出碼頭,咁樣就完左一次澳門之旅,真心覺得係咁多次過來玩最開心一次
下次有機會應該再來

回帖獎勵 +5 元錢

其實一號另頪最好選擇的
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

其實以女質素同收費來講,壹仔算係相對較抵,起碼 d女冇咁收費組別,又幾好 hea,又唔係太遠,係我近排去得較多場。

多謝提供工号

多謝CHING分享一號報告!!!

回復 Bigpiece #1 的帖子

個感覺好過東A/B啦
我六月去成個場冇人 等到9點都得三條友唔開SHOW都預左
條女猛咁叫你加額外野我就知奶野(冇生意梗係想R多D)
上到床佢都做足既
但格手囉  渣波咋!
2千到尾我真係冇下次囉

多謝師兄報告!

多謝師兄分享

一號囡囡有哪些國家?

need to try it next time in macau!

看师兄说得这样好,但又有人说不太好,所以说只能撞运气了

多謝師兄分享

多謝師兄分享

壹號好似幾好啵,有機會要試一試

review my last trip also there, basic I  feel total situation above average , worth to relax there

多謝師兄分享

現在好少CHING會出詳細真實包膠
支持CHING
出多D
玩多D
包膠多D

唔錯,我都想試

回復 穿哥 #19 的帖子

Thanks for sharing, but no. 1  my experience was good, depends on your luck