Christy~一定翻砌迷人靚女+大波野性既化身~

簽到
名稱: Christy
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A62140-炮台山-兼職女郎-Christy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

6 \/ A0 [( R0 Z" B" Y一開門, 女女笑面迎人, 真人同相都係咁樣子甜美. 我坐低佢自己主動坐係我大脾度, 邊幫我除衫邊錫錫, 光豬後玩左佢對燈一陣先去沖涼. 沖涼仔細, 水簫好落力吹, 服務好正唔駛講嘢, 水簫都已經吹好耐, 怕走火要叫佢停停, 沖涼時仲有BM. 上到床大車一輪, 佢成個人軟哂之後按低反錫我, 全程高速大車, 女女吹簫好似係佢強項, 吹得好鬼舒服, 絕頂深喉, 快慢有序, 忍唔住上套, 男上車住黎插, 妹妹幾窄又夠濕潤,  女女好投入, 轉玩推車時佢用腳夾到我實一實, 屁股翹翹地極之好插, 插左廿零下有射feel, 我加速就射左, 之後互攬車車, 休息片刻之後拖手沖涼, 吹陣水, 女女仲叫我有空再去探佢, 超級情人feel,  我一定翻砌
回復 京少 #1 的帖子/ e* ~8 `5 U, d4 t0 |

! w8 v6 a" i& L  V8 O! I- Y/ A- ]Thank 謝謝分享
回復 京少 #1 的帖子
7 M: C1 s" |- |* R1 L0 S0 ~9 Y- _/ L% T2 R/ R
謝謝分享
大波野性我至啱。
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 09:07