[其它小國] 泰妖來香港,求包膠

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢件好女人,又白又滑,有冇師兄玩過?驚中伏

141廣告部 註言 (2017-12-5 21:14):

登錄/註冊後可看大圖
年幾前係曼谷v7食過,真人同相打七折,身型係有啲粗嘅,當時服務幾好,點玩都得最後口爆,都幾回味。
今年初再約戰就成個人態度唔同晒,幾冷淡,唔知係咪姨媽到,仲唔比我口爆話我冇講清楚,但呢次我真係冇講清楚…之後冇再搵過佢。
唔記得講,兩次都係ST都係2000B
arachnidan 發表於 2017-11-17 13:22
年幾前係曼谷v7食過,真人同相打七折,身型係有啲粗嘅,當時服務幾好,點玩都得最後口爆,都幾回味。
今年 ...

妖都有姨媽到?
幾年前還是平胸,現在看來是存夠錢做了乃

同意樓上大佬,最多2000泰銖
不值一玩! 三思
arachnidan 發表於 2017-11-17 13:23
唔記得講,兩次都係ST都係2000B

師兄,請教一問.係泰國一般用V7揾LadyBoy價錢大約係多小呢?Thx!
一般般的
thai_9989 發表於 2017-11-18 20:42
師兄,請教一問.係泰國一般用V7揾LadyBoy價錢大約係多小呢?Thx!

我只問過幾次,都係開3000B過價2000B成交三次,最後一次係今年中,但睇報告有啲師兄話1000B都有成交,底價幾多就唔清楚
thai_9989 發表於 2017-11-18 20:42

一般會開 2500~3000, 殺價的話 2000~2500 一般可成交。
arachnidan 發表於 2017-11-20 13:47
我只問過幾次,都係開3000B過價2000B成交三次,最後一次係今年中,但睇報告有啲師兄話1000B都有成交,底價幾多就唔清楚

師兄你好,小弟明白哂.謝謝你的回覆.Thx!
ilovejapangirl 發表於 2017-11-20 18:01
一般會開 2500~3000, 殺價的話 2000~2500 一般可成交。

thai_9989 發表於 2017-11-20 22:33

有的 LB 會要求你發照片給他....
我猜如果長的帥的話可能1000銖就行了,
所以我從來沒有殺到 2000 以下成功過...
ilovejapangirl 發表於 2017-11-20 23:13

我也是相同遭遇…
ilovejapangirl 發表於 2017-11-20 23:13

明白,多謝師兄提示.Thx!
hot body nice pussy
睇個樣已知唔好玩

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 09:26