[曼谷] 曼谷短租PTGF 代戰友C 包膠 PATTAYA Day 1 之 重拾初戀(多字慎入)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上回講到大佬A玩得甘過癮,,甘我被稱呼為戰友C 既我都唔抵得,,今次我同大佬A係BKK 機場就咁分開玩, 佢就巴撚閉, 上次佢個囡囡已經私有化左, 仲揸埋架車去機場接佢, 咁我見到阿嫂, 打過招呼之後我就會合R哥, 之前我同佢講我要一個初戀既旅程,,可以既就比個讀緊書既我,,女女已經係架車入面等緊我,,當我見到真人既時候,,個女女同我講左句沙哇D卡,笑容滿面,我照樣回應返佢微笑點一點頭,,R哥就問我得唔得先?,FIT 晒我口味,有肉地,學生FEEL , 不太傭脂俗粉, 夠晒好Feel , 甘我就比錢啦,,跳上車出發芭提雅,,一上到車我睇得出佢係有D怕羞,,唔知堅定流啦,,心諗D戲都交得幾好,,,坐太耐車真係好攰,,我就訓左落佢大脾,,一到步cheack in放低晒D野,,上到酒店房梗係同女女打下大車先, 點知我想錫落去時,佢面紅WOW, 咩料呀, 佢話佢怕羞……咁又係, 我係狼左d既, 好啦, 暫時放過你, 今晚你就知死.我話我地第1餐飯去D浪漫D既地方啦,R哥比左個地址我去左一間懸崖餐廳食,大家放鬆D傾下計,,一入到去坐低睇食咩,,佢就問我你想食D咩呀: what you want eat (同樣是泰式英文)我話:I can eat everything ., you can order by yourself ,係食緊既過程佢都好照顧我,叫左一隻大蟹食, 佢竟然成隻碌晒, 折晒肉整好晒餵我食,終於感受到咩叫真正既殘廢餐,,我話我夠啦你食啦,,佢先再自己慢慢食,佢凝望住我, 笑得鬼死咁甜,果刻我係到諗,,好耐冇FEEL 過既初戀呀.食完就走啦,,去返市區位置, 佢一路拖住我去行下街,,過對面馬路既時候佢同我講有車停一停,,然後拖住我帶我過馬路,,呢個角色我都做得多,,第一次感受,,由CHECK IN /搭車去邊/食D咩,,佢都好照顧我幫我溝通好晒安排好,同D港女真係差天拱地 ,,真係唔知話佢識做呀定係本身係咁,,,,返到酒店附近7仔買D野飲呀零食, domdom就返上去啦,,我坐低休息下左一陣,佢話沖涼先,,我話好呀你自己沖,,甘佢就自己入左去,,過幾分鐘..佢就甘圍住條浴巾就行出黎,,我想話you finish shower ? 佢就冇講野走埋黎幫我除左件3除埋我條褲,,錫暈我全身,,我心諗依家黎?涼都未沖喎,,哦…前菜黎既姐….我都扯唒旗,,之後佢就較水比我沖涼,,準備好唒牙刷牙膏比我(唔通D家教真係咁好, 唔掛得知大老A 咁撚沉啦),,我地就係個浴缸入面鴛鴦戲水打晒車輪,仲幫我洗埋頭洗埋面,,最後佢竟然潛落個浴缸到幫我吹,,吹左一陣甘我就企係身啦,,,費事又上水吸氣落水呼氣嘥晒D時間,,甘佢就一路吹緊就一路望住我,,我就諗佢個妝又幾防水喎,,最後佢呢個既眼神表情同口技,,我真係好想問佢有冇甘好味呀? 呢種視覺加觸覺既享受,,最後都忍唔住射左落佢塊面度,,都已經等唔到上床啦,之後仲要幫我整返乾淨,好似怕緊AV甘,,甘我都拎張紙巾幫佢抹下既係咁以都扮下GENTALMEN 啦, ,一輪大洗之後, 終於都乾淨晒, 佢著住酒店既浴袍行埋黎我度攬住我, 我地傾左一陣計,我都想休息, 但係我細老好似唔想, 咁我個人咁有義氣就梗係幫自己兄弟啦, 今次真正埋牙,過程唔太特別..不過當中的攬,錫及眼神真係好唔同, 我而家真係好明白點解大老A 會私有化…我開始明白啦, 咁我就梗係入直路, 比個5波, 地檯油衝向終點啦, 就係咁樣, 呢一炮就完啦,  完事之後,佢起身去攞左枝水(開埋蓋)同埋一枝煙比我, 咁我就係到諗, 究竟女朋友係唔係本身就係咁架…………………
就係咁我地就肉帛相見地訓左第一晚
DAY 1 完

WhatsApp Image 2017-11-16 at 11.31.47 PM.jpeg
WhatsApp Image 2017-11-17 at 12.13.31 AM.jpeg

酒店幾好FEEL , 可否告知邊間, 收過路費嗎??
回覆 讚好 不讚 使用道具

睇落又幾好喎

酒店好正,幾錢一晚呀>

酒店好正,how much one day

PTGF睇黎貴得黎都係物有所值既

睇完你同哥既報告我已經計劃緊去搵R哥

回復 acmeTHAI #1 的帖子

Very good report.  Can't wait Day 2 .....

囡囡同酒店一樣好得!

正,good good
好想試一次

囡囡同酒店一樣好得!

咁有家教 真係貴d都抵

清純 有家教 真係貴d都抵

酒店好正,how much one day

師兄們可pm聯絡資料嗎? 謝謝

PTGF睇黎貴得黎都係物有所值既, 囡囡同酒店一樣好得!
換左係我, 第一日已經沉

清純无撈味,幾多都值

Hotel 幾正泳池啪啪啪

睇都會沉報告 謝師兄分享