一號桑拿(真分享)一定要睇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一號桑拿(真實報告)一定要睇
第一次寫桑拿報告,內容有得罪某些師兄的話,在這先講抱歉🙏🏽
本人一向鍾意去澳門桑拿,貪果邊技師後生服務好,不過都有一年冇過去,以往有去利奧,18,東AB,D1...
早兩日下午見有時間,就諗住過去走轉,係喱到見到許多師兄話一號服務好,硬件新,技師後生食用率高,仲要有短裙黑絲😝細佬即刻流曬口水
去到上環即買套票($2.2k一個套餐+一個師傅工+一個按摩)即上船,一落船飛的去置地(廢話完😅)入到更衣室上算整潔,再入沐浴區~明顯舊了,仲要沐浴露冇得揀得一隻😮,唔緊要啦~唯有拿拿聲沖完~入到休息室人不多環境的確好有私隱度👍🏽每3~4個位為一行,之間有植物間開,而且客人之間唔會面對面,sofa都舒適,我叫左杯凍奶茶都唔錯茶味濃,跟住有位經理話可以去水池揀女,入到去已經有幾位師兄座左系度,跟住啲女就一字排開走出嚟(似18)不過數量少啲,約30幾個到,有中有韓,裝束有好多種,有位經理走過嚟話咩號碼加$400另一個號碼又加幾多,我堅冇認真聽,全程睇女最緊要,本人好怕西面女,所以一定要揀有笑容,當然仲要樣靚身材正🤤最後揀左個全程有笑容高挑身型又大波嘅開波👟⚽️,我心諗到值80分,入到房環境可以(記住係可以)女入到嚟,近睇差啲減左-20分感覺老左啲,除衫見到粉紅乳頭即畤+返20,跟住佢開水,我望住佢個Body真系好吸引,S型在擺動,先系沖水跟住BM~😨打假波..心情即時沉左一沉,而且全程機械式,冇咩前戲好快已經要上套,過程冇feel冇交流用死力,連僅餘的笑容都冇埋,真係瀨晒嘢😰最後我都比佢硬剒之下剒左出嚟🤕雖然好失望,但是心諗仲有主菜「短裙黑絲」就收拾心情出去搵經理安排揼個骨回一回氣先,系房等左好耐好耐,突然有個清潔阿姐走入嚟,我以為佢做清潔,跟住佢叫我爬低😱我當堂再一陣寒意吹過,咪玩啦阿婆!我冇講錯堅係阿婆,同我阿婆年紀差無幾😑即刻叫佢通知經理换人,跟住又系等等等等好耐⋯⋯
個經理先走入嚟話:喱度全部都系咁老
我回應:咪玩啦!你比個阿姐我,我都會算,但系你唔好比個阿婆我好冇?
理論左一陣,佢先話換另一個(全程西口西面😠)
今次快好多,一陣另一個阿姨就敲門,我望住佢都好無言🙁唯有硬着頭皮忍下⋯不過本人真系接受唔到年紀太大的,佢隻手掂喺我背脊㩒下㩒下(唔係歧視)忍唔到15分鐘我叫佢停手,我同佢講:我突然想起我趕時間~唔好意思!
抱著一種莫名的失落感走進休息區,人多左好多,好多國語人,環境嘈左好多,咁啱個肚有啲肚餓,自己揾個位坐低叫咗啲嘢食(食物係唔錯嘅)算係有少少補償~旁邊有好多黑絲行嚟行去,睇唔清楚個樣,不過個背影真係好吸引~食完野梗係叫過黑絲來按下大髀筋😚望呀望呀望~望真啲個樣真係好唔得,唔後生,講嘢粗醒粗氣,個格又粗魯,係旁邊嗰班講國語先至接受到,周圍真係好多國語人~本身諗住起身走,不過因為套票包諗住唔好嘥,都用埋啦~好難好難先至搵到一個較為正常嘅黑絲女~希望可以開心射番炮🍾️點知個黑絲女做第一樣嘢系攞條大毛巾包住晒成個下半身😡我問佢點解咁做?佢話公司規定😵過程唔多講⋯又系交功課,不停落油搓搓搓,好似啲油免費咁,係咁落浸住隻雀,隻雀點會唔浸親,佢仲問我加吳加錢打出嚟😓我都無謂嘥氣⋯⋯今次經歷黑到極點😰我諗一定唔會有下一次!就算有人免費請我~我都無謂嘥時間😤而家澳門桑拿啲服務真係差左好多,你唔係講國語,佢哋都唔係好想理你⋯⋯經過今次⋯短期內都唔想再去澳門玩🤕
多謝大家睇晒全文,有啲長~不過係真人真事!
多謝師兄分享,一號都冇諗過去,現在聽師兄此言更加不去了。
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 Lawrence王子 ##2 的帖子

去過澳門咁多次都冇諗過今次結果會咁差😖
師兄~我想問問你幅圖嗰個女係邊個?

剛開果陣去過一次,諗住新開遲啲再去︿估唔到宜家仲差左

上海式 技師多數年紀大,如果遇到有啲賓賓技師,真係按得好舒服!

咁恐佈?慎入......

貼錢買難受,一號唔駛去了,多謝師兄分享。來自: iPhone客戶端

Thank you c hing report.

多謝師兄分享

the best time of Macau sauna is 10 years ago..now with all the mainland brothers playing in macau and it is getting worse

越看越不想去玩了…

sorry to hear Ching in a bad moods, wish next choice can win back

我3年前去過都伏伏地... 不過都冇而家咁差.

回復 風塵小胖俠 ##4 的帖子

可能剛開嗰時仲好啲

回復 Ricky大天二 ##5 的帖子

18/Leo啲揼骨師傅後生好多

回復 Brucetong ##6 的帖子

其實我好少發帖~如果唔係今次有咁嘅經歷,都唔想話俾各位師兄聽,費事大家賴嘢

回復 1314.ww ##7 的帖子

謝謝師兄~可以俾個讚或者評分我嗎?

回復 bbqpork ##10 的帖子

無錯~10年前真係好正

回復 dcahaimalc ##12 的帖子

澳門近兩次去都麻麻,一次比一次差🙁

回復 dl8612132 ##13 的帖子

我中完伏~唔想其他師兄跟我一樣