Chivas~~~美乳波推+夾腸~~~~好似AV女優,由淺入深咁吹~~~!!!

簽到
名稱: Chivas
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A63803-炮台山-兼職女郎-Chivas.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

開門見面,細細粒但大大波,笑容甜美,望落去好鬼性感,肌膚白嫩,有腰有蘿,惹火嘅曲線身材,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣,真係好正囉。侍浴時,粉紅美乳波推+夾腸,跪低張口吞吐,環保分子,打轉,吸啜,深喉,仲有眼神挑逗,吹有津津樂道,一陣間口爆發出千萬子孫,掂!
4 U, O+ j) n/ R7 B
" r# t: A/ H+ }2 x9 r抹乾身上床,小情人先攬埋一齊調情,再舌尖漫遊全身,由背出發,含奶啜吮全身,摩打脷照顧無微不至,突如其來嘅電光毒龍鑽,有種超震撼嘅感覺,令我更加振奮,環保吹,雙眼不停發電,好似AV女優,由淺入深咁吹,再來下下深喉,更加如虎添翼,轉玩69銷魂曲,奶至西水滲出,唔叫唔停,佢愈叫愈姣,西水愈流愈多,隨後佢係我挑逗之下笠袋,細佬亦痕到扯旗宣戰,帶套屌西,先黎女上,腰力強悍,節奏明快,再來老漢推車,住佢嘅美股猛烈力中推進,Pat Pat好肉圓滑,啪啪啪啪好響亮,窄鮑魚加埋渾圓堅挺嘅美股,銷魂到極,好快雙雙攀上高峰出精。
回復 京少 ##1 的帖子* S7 t( p# y- t2 a
1 v, X+ C- g+ p
thank you for your 大大波 report
好鬼性感
多谢分享!
回復 京少 ##1 的帖子
5 ]5 H: w! m3 T, H# p  o4 G* E. F8 r, I+ m! G6 Q5 l9 u
thanks for you report 會試試
+ O% p* t0 k, g- B
多謝CHING分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 06:47