[版規咨詢] 各位小心,balckheart 又出假報告呃分

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位 C-hing, 近排有好多新會員出假 report 呃分, 尤其呢位大陸人 balckheart, 之前一日內在各版區連出幾個假 report 呃分, 俾人發現仲鬧人.

回復 supnew ##1 的帖子

我見到吖!我估佢想叫自己做blackheart,不過咁簡單都串錯咗做balckheart,一個主題喺呢度又出兩個,奇怪版主唔做嘢!

主題昨天發出,今天已處理,應該不算太遲吧,版主不是24小時在線的
bangkok 發表於 2017-11-19 18:33
主題昨天發出,今天已處理,應該不算太遲吧,版主不是24小時在線的

這話說得沒毛病...

同意+1

哈哈哈! 有勞版主!

呢條連blackheart都串錯嘅師兄都呃咗分好耐囉!

有勞版主. 但這位 blackheart 之前巳在各版出了幾個假 report 呃分, 仲升級為高級會貴, 請問版主會唔會有行動, 我驚其他人有樣學樣, 假 report 滿天飛. Thanks
supnew 發表於 2017-11-19 22:39
有勞版主. 但這位 blackheart 之前巳在各版出了幾個假 report 呃分, 仲升級為高級會貴, 請問版主會唔會有行動, 我驚其他人有樣學樣, 假 report 滿天飛. Thanks

在其他版區,便要那區的版主處理,在該主題可使用舉報功能

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 08:13