[芭提雅] 優質芭提雅遊記7日6夜...有好野介紹阿.(DAY 1,2)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上次睇POST,睇到師兄留位用日記型式寫,我都覺得幾好.師兄借參考參考.
今次就用日記型式寫:
今次我同一個菜鳥.(第一次去泰國的小兄弟).一行2人出發7日6夜.芭曼之旅.整個旅途優質,超桌.實惠.我2人非常滿意,所以係到留番D回億.我就鍾意有好野分享既,無私都係想大家有好野介紹番我.

PS:不要少看菜鳥,7日5條女.唔知佢幾多Q.當中仲有唔少LT.  2000B  LT,死未,入面會分享..好,入正題.

今次去係芭提雅3日,曼谷3日.

DAY ONE,芭提雅:  
係DMK舊機場落,因為佢時間靚.但舊機場硬件差到呢,算.去過就明.去之前係V7 BK左架車.睇圖好靚,想試一試.3200B 來回芭提雅,曼谷.一出到去就有人接機.感覺唔錯.一睇架車.嘩.底0晒,架車11人座,超大.入面有WIFI,涼冷氣.型仔燈光,有埋音樂.全程英文韓文歌,一首泰文都無.3200底晒.2個人我都已經覺得OK,始終車程遠.3,4個人既話直情平,平,平! IMG-20171106-WA0001.jpg

到步,今次BK左AIRBNB 2房2廁1廳1廚.有海景,可帶女.6百蚊一晚.最主要可以一齊玩,我又可以睇住菜鳥.其中一晚就教左2條女玩啤.玩到佢地好鬼開心.
講番女.有睇我舊POST就知我係唔識死,最鍾意試V7.今次都唔例外.一到步開晒V7,FOR明天用.(咁耐以黎我用過3次,菜鳥2次.質素都唔差.)

放底野就帶佢遊一轉芭提雅來回.因為第2日已經約左女.陪2日,所以第一晚教佢路先.中間穿插左一條街,好多酒吧.大量LB,又有大量女.但唔記得睇街名.應該係SOI 6.當中遇到一條女.嘩,真人好靚.細細粒,無波,但有顏值.但我地好快行過,因為岩岩換完錢,要番房擺底先.番到房後悔,決定番去搵佢.2人首站就去左個間BAR到玩左個幾鐘.間野得D鬼老係到,唔旺.間野少LB,女多,不過質素一般.唔係條女我一定唔入.如果唔太追求顏值既師兄不防一試.玩左個幾鐘.每人500B. 平到呢.D女又無R酒.係到打波,玩棋=.= 跟住我話帶FD行下先,佢第一次黎.12點番去搵佢.問價.PAY BAR 500,女2000,ST.菜鳥個個同價.不過佢V7已經傾好一個,4000B LT.佢決定試V7.

我:12點帶佢走,真人真係靚,相麻麻.入到房問佢幾點走,佢話UP TO U.咁快UP TO U.正常熟左先會.咁我話你鐘意可以係到訓.佢好0開心.戲玉黎.我沖完涼,叫佢沖,佢話wait.係咁叫佢沖,佢就係咁wait.搞左半粒鐘.3又唔肯除.心知不秒.摸過無j架wo.(出面),一伸一去.著左3條褲.個心涼一涼.唔係第一晚就咁黑仔阿.佢真係唔多似wo.又唔係個d完美樣,又矮,所以我問都無問.咁都sad到震就問埋,佢話係,仲要未cut.我無咩好講,錢又比左,st都好d.都有得玩.有J我真係唔得. 唔知點好,叫佢整個HJ叫佢走.唔係都唔知點.未試過咁唔情願地出野.佢話間BAR有廿幾條女,得3個LB.我咁都中=.=  有師兄岩既PM ME.佢有種良家加冰山FEEL.好唔同其他.比D時間整埋個BODY,都應該搶手
IMG-20171107-WA0018.jpg IMG-20171107-WA0017.jpg

衰野講完,跟住個幾日正常番.完美.

菜鳥呢:  第一日V7搵左個中泰MIX.都有D插曲.條女識講少少中文.4000B LT. 12點話到 天光.都OK底.同一間屋,我見過都OK .傾好價錢,我只係交帶佢唔好咁嘈我就入左房 .中間我送條LB走個時,見到佢個條女都換緊3,我問菜鳥,搞咩?咁快換3?唔係LT咩?個時1點零鐘.菜鳥話佢個FD飲醉整親.佢去一去幫佢就番.我心諗你個ON9仔.立即捉佢入房屌.問佢比晒錢未,佢話比晒.我就同佢講條女唔會番黎,昆9你,你立即拎番一半,佢番黎你咪比埋,做人公道D.同佢講V7好多咁樣昆人.一去不返.1Q    4000太貴.話完佢我就繼續好SAD咁番床訓.相信佢自己搞得掂就無出手.3點幾出黎飲水,見佢仲未訓.佢話等緊條女.比晒錢.原來佢唔好意思講.又屌佢一獲.算.當佢交學費.唔9理佢.第2日11點起身,菜鳥都起左.佢話條女4點番左黎,陪到佢10點半先走. 條女去接左醉酒FD番屋企,安排好就番黎.我話死仔.D運比晒你.個刻個心有少少暖.條女咁有口齒!!好欣賞.

DAY TWO,芭提雅:
1年前識左條GOGO BAR 女,比佢個性格同外貌,舞姿吸引住.當日其實已經睇中,對到眼.但FD話非佢不揀.而且上個TRIP 我決定玩波.另一個大波妹我都OK. 所以讓左比FD.但拎左V7.V7左成年.今次去都係為左佢.一年既努力下,佢收我5000B  一整日.MARK 左佢2日.167高,瘦,長腿,勁大對眼.B波.識跳舞.條女咁正5000真係無話好說.2日時間,我決定溝左佢.結果係  ...   得左!.而家日日VIDEO CHAT.下次陪幾耐都得,亦可以去曼谷.因為溝左我就唔POST相la.
但係我可以分享一個泰國歌手比大家,raper黎,幾好聽.條女比我.而家日日聽.試諗下,有首泰文歌助興,好易升溫. youxxxe 打 ILLSLICK : 介紹2首 1)  แค่ไหนที่เรียกว่าจีบเธอ   歌詞大意:我買唔到電單車同IPHONE比你,只可以不停屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌你!  笑死我        2)I Need A Girl Feat. KK (好聽,講完)

我條女係晚上6點先可以黎搵我.咁由於我尋晚咁sad,我又睇中左v7一條女.就決定一試,2500B ,去馬,去左CARPARK 等.   黎到.而,唔同人..咩料.假相..但唔係差WO,真人相我都去馬LA,做咩用人地相,唔明.可能唔想比人知.一入LOBBY就拖手,好識挑逗.唔趕時間.泰國印度MIX.全身真野正,而且巨臀,好少見.最驚骨感,唔好推.該做都可做,做足.中間拎左我頂帽黎戴,好得意,即刻上力.VERY GOOD.又靚.幾好英文.但無讀過書=.=太窮.
最正係,佢原來想炸左個背,即係全紋身.個日係只紋左線.即刻有晒興趣.巨臀,大紋身.非常期待下次!有機會影比大家眅眅.(我有興趣既不分享.)
1704.jpg 1705.jpg       佢個紋身跟呢張圖 1702.jpg

順便一問,多左好0多印度人同印度BAR,有無師兄知咩事?或者入面點玩法?

有點累,其他之後再打.

補充內容 (2017-11-20 00:52):
補充番,架MINI BUS只係去程,點程係正常5人車.

補充內容 (2017-11-20 00:53):
補充番,架MINI BUS只係去程,回程係正常5人車.
DAY 3 留位

補充內容 (2017-12-12 01:12):
原來留言有限制,亦都貼唔到相.咁唯有短講.
DAY 3:約左BAR GIRL陪2日,佢亦搵左個短髮比我FD.全程拍拖,基本上拖住隻手都無咩離開過.睇戲,食飯,都係個D
回覆 讚好 不讚 使用道具

DAY 4 留位

補充內容 (2017-12-12 01:20):
DAY 4:今日中午番曼谷.前後條女陪玩左2日,.一共1萬匹.未計洗費.過程似足女友咁囉.聽話,又就我,又唔點洗我錢.底讚.陪到我最後一分鐘,依依不舍地離開了.

曼谷留位

補充內容 (2017-12-12 01:26):
曼谷就尷尬了.原本留3晚.約左MODEL2日,諗住第3日自己搵食.點知佢唔肯走.又係咁問我係咪搵第2個,結果當然推唔甩.3日都係佢陪.下次都係自己玩完先搵佢.

期待師兄之後發展

排隊等聽下回分解

留位睇好野😃

等睇連載精彩故事

報告好正,等你Day 3報告^^

等埋師兄及後更正嘅報告

日記報告 等Day3 謝師兄分享

果然雞運係勝於一切

最最2張相條女

有J.................

感谢师兄分享,虽然我能看懂字,但合在一起我真的不明白。😄😄😄

精彩報告,等睇後面幾日續集!

looking  forward  to see more upcoming , thx Ching

圖文並茂,好生鬼

有j ! 咁都中! 唔好彩

等第三回