[西南地區] 求教河口之旅

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位去河口玩過既師兄,小弟都想去河口玩下,由香港出發既,個流程係點..飛機幾耐度,再轉車又幾耐度,5日度..包女過夜使費..酒店..中午唔扑野既,有咩地方好玩..好食之類....5日使費幾多(機票,車費,酒店)食女食飯呢D唔使計..求師兄解答
回復 毛明 ##2 的帖子

Please see the previous report from other C Hings.
回復 tat8764 ##1 的帖子

你一條友去探險最好穩多個朋友一齊去,人生路不熟好容易出事,不過睇過幾個關于河口的報告現在都收斂左快餐好似都是150左右,過夜好似平均6張毛爺爺,酒店好D既一晚都是三百人仔到,至于食飯有便有貴,建議你想省錢最好用到支付寶或者微信支付用美團之類的APP可以省返D錢
回復 tat8764 ##1 的帖子

ching出發前刨下書好喔,刨都唔刨就要其他人比資料你?
河口大把報告,刨完先問

咪就係, 去過既CHING都出左唔少報告, 非常詳細,

反而一D未去過既就亂吹, 話同去XX一樣, 真係信一成, 雙目失明~
樂在其中

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 18:28