[曼谷] 可能係人生最後一次單兵作戰(第一日)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

第一日

一覺訓醒,唔駛講嘢就CALL架的士去機場。12點幾機坐泰航,個㗎喱鷄飯好好食,唔揀因航真係明智。

機就準時到埗,不過攪呢攪路都要近4點先離開關口。到底搭的士好定機鐵好呢?的士實塞但係又好似有師兄講過機鐵無咗快線要站站停。最後無查証過都係搭的啦,唔洗攞住D行李行來行去,去到酒店成5點幾6點。

本來諗住到埗第一炮去大手町PREMIUM試下嗰張歡樂椅,點知去到都係話無得做,打亂晒我既部署  。之前去過幾次都係咁,唔知其他師兄有無相同待遇?去MITU又好似太遠,唯有喺Soi 24/1附近睇下。一開始去咗PREMIER 101, 不過心水嗰幾個上緊鐘,唯有轉場啦。

最終經過Love Love Massage, 都係喺Soi 24/1不過唔係好見有師兄講過。見到門口2件都OK,跟住入去睇下,點知只係多件坐喺度就無貨啦。望下3件之中有2件都唔錯,又見天黑,一於就起個雙飛先,60分鐘5000B, 話晒頭炮無理由玩D香港玩到既嘢。形容下嗰2條女先,一個就傳統泰妹(A女)樣D,黑D,但對波就大D。另外一個就白淨D(B女),不過對波就細D,2個互相取長補短啦。2個都有限英文,都係要用身體語言溝通架啦。名問過不過係泰文,師兄們對唔住我真係記唔到,又搵唔到網頁,我自己就一向唔影相,所以對唔住無樣睇,師兄自己幻想啦。房都OK乾淨同張床夠大,話晒要3個人訓 。無浴缸得花灑不過我唔介意。2條女同我過完水就上床先MASSAGE,轉過身無耐就開始攪細佬,A女先同我環吹,B女就去我側邊,試下車先,OK喎,PERFECT,我覺得車住好FEEL好多。之後個頭就不斷上上落落,上去車完又落去鍚下奶奶,爽。吹到咁上下A就上套坐上嚟,指探B又無格,就聽話。最正係A坐到咁上下我又想試下新POSE,拉B坐埋上嚟望住佢個鮑,又得,有剃毛我鐘意,就伸脷試下先,都係無反抗。跟住個畫面好AV,A同我坐緊蓮同時B又坐係我面前我食佢鮑,諗起都硬硬地。再嚟就當然要轉女啦,到B先幫我環吹A訓上嚟。又車下A先,都得喎。到B坐緊我我又睇下A比唔比食鮑先,又無問題?!你2條女都真係唔話得,無待薄我既頭炮。不過我知自己好難坐爆,所以最尾叫B訓低,一時車下A一時車下B,最後男上出咗。完事有時間都無即走,再少少MASSAGE,吹咗陣,開心離開。

頭炮完事都成7點幾,本來有師兄帶我落PIMP見識,不過見時間有D趕,所以無落,喺度同師兄耍個冧先。正當一支公食緊飯之際,又同另一個師兄聯絡上。所以四台真係撮合唔少友誼,將人同人之間既關係拉近,促進世界和平⋯⋯

同師兄相認後,佢就帶我落LEVEL CLUB見識下。去到嘩一聲⋯⋯間嘢裝修緊要2個星期之後先開,其他師兄可以唔洗去。咁點算好,好彩師兄見識廣博,轉數又快,即刻提議落多個街口去INSANITY。不過去到門口未開,嗰時9點幾要等到10點,所以喺附近飲杯嘢先。坐低之際隔離枱坐咗3條女,一睇就知淫娃,其中2個低胸又短裙咁露晒肉反晒光,不過2個都好好肉地。師兄索到佢地都係諗住落INSANITY,仲教路話其實叫佢地一  齊開支酒玩一定無問題,不過師兄唔玩得夜有正經事做,唯有放過佢地啦。
到10點零就落INSANITY,入場300B,記住帶張PASSPORT COPY。不過時間早所以唔係好多人,一心諗住見識下啫,不過個場都幾靚,同埋師兄教路D女都係等人溝,有錢有眼耳口鼻相信都唔會有問題。搵日再落去溝下女先。

到12點到就落蛇美睇下今晚既命運先。星期五晚落到去緊係多人啦,女女都OK啦,各花入各眼,不過真係不同類型都有,大波既無波既金毛既大媽型既⋯⋯我覺得呢個係蛇美最特別之處。行行下見到有個細路女,叔叔就埋去問下佢係咪蕩失路,要唔要叔叔帶佢返屋企啦。佢話一係比2500B佢玩一陣自己返屋企,一係就5000B六點先返屋企。呢個都係今期開價,問佢可唔可以平D又唔肯。咁好啦,等叔叔行多個圈睇下搵唔搵到你屋企人先啦。之後都係有D擔心佢安全,就帶佢走啦,點知唔見咗既!我驚你跟咗壞人走喎。擔心之際突然見佢企咗第二個位,擔心死叔叔,好啦,唔好咁夜要你一個細路女自己返屋企,就5000B到六點啦。

呢個細路女細細粒,唔係話好靚嗰隻不過真係好似唔夠年齡咁既樣,後來問佢先知佢有25!真係估唔到喎,25歲都未發育既⋯⋯得個小籠包仔,但係下面毛毛又有喎,如果無既就完美配搭啦。不過成個過程都有講有笑,又會吱下你,指住你,唔係,係指住我細路扮下怕害羞咁。床上就無咩服務架啦,不過預咗,成程我主動多,細路放到口邊都有鍚咗幾下,開頭輕車不過之後有大車,下面又緊,叫又忍住忍住咁叫,好有FEEL。第二朝6點走,無呃鐘,攞咗LINE備用先。

第一日完
我都係去level摸門釘。。去咗附近飲嘢
回覆 讚好 不讚 使用道具

這貼比前一貼詳細很多,前一主題不保留,刪除處理,多謝c兄支持本區

機鐵條快線確實無開好耐了

師兄點解今次會係最後一次單兵作戰?準備做老襯?

多谢师兄分享。
我也很想知道为什么是最后一次单兵呢?以后都准备组团了?

回復 joejoetheone ##1 的帖子

玩得好開心,期待下集。

快樂3p 做開場,有運啦。點解係最後一次單兵?

happy single soldier in 3P battle, congratulations Ching

congrats ching 3p night!
thanks for sharing

3p打頭炮,師兄係識玩之人 👍

師兄你做乜事?為乜係最後一次去玩?

Nice 3p and thermae girl!
Thank for sharing!

期待師兄後續報告

NEXT TIME  GO TO TRY TYR SIN

多谢师兄分享。其待下集

謝謝分享支持單兵作戰日記

食到好野👏