[曼谷] 去蛇美(純見識)點知食左件大波大學生妹(多字)

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去左nana gogo...睇中條女...叫佢坐底飲野(我習慣一岩就請佢飲)....成200珠...坐唔夠2-3分鐘..就比媽咪問出唔出街....我話唔出...佢即叫條女走(條女到幾好!道歉)咁趕幾岩到無用.
聽人講蛇美蛇美....因為個人喜歡(女女穿好性感)可以睇真d...所以去咁多次泰國到唔去蛇美!不過今次有d衝動去下(純粹睇下咩係蛇美)
去到照舊!買野飲......頂...人山人海.......搵到個位(正中間既角洛位)之前到有睇師兄報告略知小小...條女對你笑就可以去馬問價(中伏唔會太多)去到起碼有幾個對你笑...連阿嬸到有...一心泡住望下女女..所以對我笑我到扮睇唔到個...對面有條女對我微笑...我扮哂野左望右望見佢唔到..我一望佢.佢又笑..由微笑到大笑(覺得我kid掛)..之後有個日本中佬走埋去望(佢底頭..勁串咁望地下...懶得理佢.呢下真係勁有港女feel....我即笑左..
又比佢睇到我笑...佢用手指表示過來...個下已經拿哂手袋個d!唔去唔得啦!不過我過去搵條港女既路程中..有2條女捉住我隻手.我望到唔望直接9衝搵條女...客套說話之後問價2500.5000
佢問我邊個...5000唔還價
上的士(屌佢老味的士佬搭去cowboy收我200)因為佢問我食左野味..佢連晚餐到無食.即去cowboy食!食飯既時候佢講...我明天要返學...所以5點走!呢家到12點幾!唔係掛..想早走到唔洗話返學...其實食飯既過程佢勁有女朋友feel..超體貼!每叫野時到會問左你岩唔岩!細節野跟本係女朋友
返到酒店!佢唔肯口交..又唔比大車...感覺中伏了!完全中伏!無服務無時間....屌

條女堅大波...應該有d...仲要係唔下垂..完美身材個隻(唔夠高)...今日我當做水魚!條女做死魚....
0服務可言...佢真係堅多水(手攪一攪即出)
完事之後傾下計!佢拿左張大學學生證比我睇!我話明天按摩!因為佢到喜歡按摩...問下佢去唔去!佢即係電話睇張學校行程表!話5點放學..我真係信佢係大學生.之後又話個口傷左所以唔車唔吹!
相等我返到香港先放!
留明睇LIVE
回覆 讚好 不讚 使用道具

CHING, 第二晚可能同你玩COSPLAY都唔定

回復 靖仔 ##1 的帖子

0 service 大學生都感話

回復 靖仔 ##1 的帖子

乜都唔得,大學生都唔知真假。

記待師兄相片報告

some kind of bad luck but should be coming more smooth to Ching

你就正啦

wait for your photo ching!
support

服务不好 在笑也没用啊

留名等睇相

不過可惜無車無吹

多謝分享,等睇女女相!

可惜未有相睇.............等死我

恭喜师兄,大学生feel好

你坐taxi愿意付200铢,女女就会觉得你好说话,好打发了。
我一向认为,在泰国泡妞,应该大方和挑剔,不要那么好说话,足够大方,对方就不会扯淡了。

0服務,差d

多謝分享!期待放相!

我觉得,女人同你笑,系有陰毛的,我吾会中她陰毛。

我反而觉得件女被人直望,
件女怕羞,避我眼神,
反而我有性趣。。。
嘻皮笑臉。。。。

又或者件女眼發亮望甘住你,我又会挑選她。

價錢企硬果d基本上都瀨嘢

學生妹好啊

我也好懷念學生妹

重點是波是真假?