[新兵問路] 絲襪愛好同好請進

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

泰國的按摩是否可要求妹妹穿絲襪,加價可接受
其他如gogo bar或蛇美是否也可以跟妹妹談?

全都可以 不用加錢 開聲講大都可以 但你要帶備 囡囡通常唔會有
回復 Ocutt ##2 的帖子

了解,謝謝師兄
泰國的絲襪在超商容易買嗎?
您係老細,佢唔同意咪唔好打包囉!
回復 handsome哥 ##1 的帖子

丝袜开个窿来叼,回忆起东莞哪些年,爽啊
回復 handsome哥 ##3 的帖子

這個問題 我沒有買過 如nana附近一帶街的兩旁都有看過 你可看看
回復 samliu524 ##5 的帖子

哈哈,本人是絲襪控
請2個妹妹著絲襪幫我足交,想到就受不了
回復 Ocutt ##6 的帖子

謝謝師兄回復,到時再找找看
handsome哥 發表於 2017-11-20 18:10
回復 samliu524 ##5 的帖子

哈哈,本人是絲襪控

係日本試過,仲要玩水床,不過其中一條女無得指名要食扒
回復 gmsinper ##9 的帖子

師兄辛苦了,不過四隻黑絲腳交視覺效果無敵
都係視乎CHING點同囡囡deal
大C 個D 超市都有,但你要係AV 款啦喎去MBK 同D 賣衫商場實有
哈哈,师兄真是识玩
handsome哥 發表於 2017-11-20 14:15
回復 Ocutt ##2 的帖子

了解,謝謝師兄

Hong kong airport 7/11 has it. you can get a few pkg before Boarding.
果然识搞
Ching really know what is mean enjoy
回復 sexslacker ##12 的帖子

師兄真係熟手
回復 jo630 ##14 的帖子

good idea
擔心無,咪買定過去去😏
samliu524 發表於 2017-11-20 15:40
回復 handsome哥 ##1 的帖子

丝袜开个窿来叼,回忆起东莞哪些年,爽啊

Ching has good taste!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 06:25