[曼谷] 可能係人生最後一次單兵作戰 (Day 2)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 2

第二日安排咗個大PROJECT,去DREAM HEAVEN MASSAGE嚟個雙雙飛先。你無睇錯我無打錯,BOOK咗4條女嚟個大混戰。我BOOK咗FAII,GINA,YUMI,MIND,去到見到YUMI同MIND,個媽媽生大大聲話:OK,4 GIRLS。得啦唔洗咁大聲,我怕被其他師兄笑。上到房,夠晒大,2張床拍埋變一張,重有個按摩浴缸。等咗陣終於齊人,樣大致都同網頁一樣,師兄可以自己望望。FAII麻麻,唔笑唔出聲一直都坐埋一邊唔主動,無波;GINA好笑容,大波不過假,都會主動同你講下嘢插緊第二個嗰陣撩下你屎眼;MIND就OK既,無波,不過你要都唔會托手踭;YUMI就無得頂,全程主動,後生樣甜大波仲要真波粉提粉色無毛一線鮑,成程負責質我食佢對波,差D攪到我透唔到氣,大大大大大力推介。過程YUMI 同 MIND 先幫我過水,不過主要都係YUMI,仲夾咗一陣。之後上床等所有女女沖好涼就先MASSAGE,有NURU BODY,仲要4個輪流做足,先YUMI負責背脊MIND負責
PAT PAT,跟住轉身轉人,輪到GINA同FAII,GINA有波梗係叫佢落下面啦。不過過程見到佢地要傾點做好,原來未試過4個人做,希望佢地可以用我做實驗品學到嘢改善流程服待其他師兄啦。雖然係咁但係佢地都好似有用心唔想做少步驟,呢點真係要讚。跟住問我想同邊個做先,就MIND先啦,其他人無所謂先後,不過YUMI一定係留後爆佢。MIND先坐上嚟,試車不過只有碰碰車,跟住YUMI就一直想用對波焗死我,GINA就奶下我粒提子,我又揸下YUMI同佢對波咁啦。仲有一個FAII呢,係腳尾摸摸下咁啦,最幫唔到手都係佢,就換你上嚟教訓你,不過上到嚟又可以輕車喎,但唔車得幾多下YUMI又餵我食波。跟住轉男上順手轉埋GINA先,大波睇住男上位係好睇,轉咗住YUMI都係無停過,真係好好好得。GINA車唔車得呢,得喎,開心晒。見GINA有D肉地轉狗仔先,狗仔我個人自由D雙手就周圍摸,個嘴就都係比YUMI對波塞住。唔得啦,無力啦,YUMI你坐上嚟啦,跟住我集中晒係YUMI度,因為佢真係好得,見咁上下叫佢訓低男上大大力啪啪啪,又可輕車,最後望住自己細路喺佢個無毛粉GAP出出入入咁爆咗。

總結嚟講,YUMI真係人靚後生有服務有身材,MIND同GINA可能比較之下差少少但都OK,FAII就⋯⋯老實講,起4飛性價比係唔太高既,因為攪到個流程有D覆雜,同埋你唔會出到4嘢但係價錢就差不多係照計平少少 (今次10000B 90分鐘),過程你又用唔盡4條女。不過我就人一世物一世係一個好難忘既經驗同記憶,都係HKD$2K幾,師兄想下次睇AV多D投入感就試下啦!
5p 勁
回覆 讚好 不讚 使用道具

搞到好似畀4條女強咁,完全係AV情節

2P都冇玩過,更何況4P...
始終都係鍾意1ON1

好誇張,但只係一萬銖,唔貴。

勁過日本AV

除左威武 我真係唔知點形容師兄你好 多謝分享~

淨係諗個畫面都覺得好忙...
1個人同時面對8個波4隻鮑...

好AV好淫亂
師兄仲分到邊個 勁!!

10000 THB 人一世物一世咩都試下

試過吾好玩都叫試過

Nice 4p, ching真係識玩,多謝分享

冇得輸

真係無L得頂,5P好野

回復 joejoetheone ##1 的帖子

扺玩 正呀

回復 joejoetheone ##1 的帖子

Haha, 其實太多女有D會唔做野食花生睇表演感, 3P剛剛好

雙飛都好夠, 5P真係拜服

5p堅係大project,咁多對波同咁多個西玩,佩服師兄!

回復 Mark仔 ##20 的帖子

好似今次咁咪FAII成日食花生囉。3P用盡D女我都同意,不過叫呢世人試過。所以呢個旅程都只試一次。但係又咁講,到熄燈嗰日問下自己同其他人有咩分別,可能你可以大大聲話:我試過一次同4條女砌,你試過未呀?值唔值師兄自己決定,但咁既SETTING都係2K港銀,同你仲可以係咩地方安排到呀?香港?我就唔識點安排啦。