回氣問題

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

黎緊小弟會去泰國玩幾日
見各位師兄每日都1- 2Q
除左食藥 大家係點回得切氣?
藥真係吾好多食,一次半次最後沖無所謂

訓多D 覺同食多D 蛋自然有力

樓主貴庚? 一日一Q正常男人冇乜問題,如果你己經年近半百,唔好去咁盡一日兩Q!

要看你去多少天了,如果只去五至六日,不吃藥,每天一Q可以的 另外 可以有一兩天可2Q 建議第2Q找做服務的桑拿,女女會幫你起頭
如果去8日以上就要休息一下,例如我去15天,我每天只出1Q,例如第4日休息,第5天便可出2Q。
量力而為啦 ,冇力起頭或做好久便要休息,如果做得咁辛苦不如唔好做,不是比賽 鬥多Q。
另外每天吃多一點蛋白質或生蠔 有些時候我中午只吃生蠔加菜便是一餐
帶粒藥去分2次 take 羅,第一二日唔洗,第三四晚名半粒

每日做30分鐘適合自己強度帶氧運動!
小弟風雨不改跑步同做肌肉操練!
食多D蛋白,蛋白呀!一日飲2公升水!
性能力係同身體機能拉上關系的!

好過食藥!師兄可以話我廢話!
运动,2个月就可以让你觉得回到了青春。
亲身体验。
stevenluo 發表於 2017-11-22 11:05
运动,2个月就可以让你觉得回到了青春。
亲身体验。

support! dont have sex just to have sex! enjoy the quality not quantity
曼谷有檔食牛鞭
dark80 發表於 2017-11-21 22:55
黎緊小弟會去泰國玩幾日
見各位師兄每日都1- 2Q
除左食藥 大家係點回得切氣?

其實我覺得多數人一日出水兩次都不是問題,不信你試試
自己 DIY,每天出水兩次,連續一星期也沒什麼難度啊。
那麼為什麼上了戰場後會覺得一日 2Q 有困難呢?

1.体力因素:DIY不費力,但操妹子費力。如果平時沒有運動習慣的話,
   第一餐可以選快餐,第二餐選服務型的(如水床服務等),時間放緩,
   由妹子多費點力,這樣基本上OK。

2.回氣時間:兩Q時間距離愈長品質愈好,所以第1Q儘量在中午後就出,
   而第2Q留在晚餐後,這樣無論心裡或生理都更能適應。

3.心裡因素:所謂「少吃滋味好」,再怎麼樣的肥美鮑魚每天吃兩頓連吃
   一星期多數人也受不了。若慾望不足以讓小弟頻頻抬頭的話,有三個方式:

a.藥物:減量由 25mg ~ 50mg 輕度輔助。
   b.影音文字:例如我手機裡都會存我最愛的幼幼日漫約100部左右,沒什
      麼性趣時就拿出來翻一翻,小弟又會硬起來。
   c.休息:別勉強自己!休個一餐或一天,下一餐品質更好。
各位Ching,有人説Sidegra有效果,不知效果如何?有冇Ching可分享一下?謝謝
Full agree with chings that regular exercise can improve performance
睇對手比較重要⋯⋯
如果係平時香港就少d搞
去旅行呢d就玩得盡興,唯有食藥
食少d份量
Qrsam 發表於 2017-11-22 04:38
要看你去多少天了,如果只去五至六日,不吃藥,每天一Q可以的 另外 可以有一兩天可2Q 建議第2Q找做服務的桑 ...

請問師兄有冇生蠔餐廳介紹?

唔該晒其他師兄既意見
玩得咁盡搞壞身體就唔好啦
本人就重質不重量
為何要計較次數。為何要食藥?
旅行食女唔需玩到咁辛苦

回唔切氣咪重質不重量
與其為左挑戰次數做到無晒感覺不如黎Q貴D揀條女好D
無謂攞苦黎辛
回復 dark80 ##1 的帖子

身體是你自己的,你最清楚,可以做多少就多少,何必問人?當發覚力不從心就休息好了
推介餐廳,好多泰國菜都有生蠔,都是泰國本國的生蠔,比較大隻,建興呀都有,但如果你只得一人,我會去細間些的泰國菜,例如我常去cowboy街尾右轉30米有2間泰菜都有生蠔吃,吃4隻加一碟菜約500b
推介去buffet食生蠔,好多用appsbooking晚些時間會好平1000b左右
有2間~
用eatigo apps booking會平D
第一間在asok與nana之間的Sheraton,平日晚上booking,便宜一半, 大約1000b內,近去蛇美或nana或cow boy玩
另ㄧ間goji kitchen & bar,玩完addict,102,後,行去大約12分鐘,或在addict對出坐3分鐘电單車就到,這間貴些,每人1500b,但食物多一倍

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 03:06