[長沙灣/深水步] 足浴保健-天天,阿紅重炮手,有樣有身材骨技一流

簽到
名稱: 天天
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A43212-深水埗-足浴保健-天天.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

足浴保健-天天,區內少有環境舒適,乾淨衛生又夠私癮度嘅地方,最重要收費經濟又實惠,非常抵揼;
試咗阿紅,樣貌標緻,笑容甜美迷人,身材豐滿,皮膚白淨嫩滑,容易同人溝通,入到去囡囡比個抱抱我,跟手安排我沖涼⋯⋯
上骨床佢好俾心機幫我日式推拿,問我邊度攰,再落手,重炮手,大力金剛指,力度勁過 osim按摩椅,真係好舒服,按穴位好準下,手勢唔錯,過程一D都唔偷懶,
按到咁上下開始推油,一樣咁正,過程好細心又認真,推背,腰,肩,頸好到位,而且力度保持到,全程大家同聲同氣,有傾有講,好健談,先咁得我歡心,用力推到我身體都鬆曬,爽到我疲勞全消幾乎瞓著咗,最後前列腺保健,用心交足功課,好正!
阿紅,有樣有身材骨技一流,強烈推介!
same is too good for message~
師兄, 咩價位?
好似幾正堝 😁😁

多謝C兄分享!

謝謝C兄分享!
泉推堂中醫保健#A43422 發表於 2017-12-5 10:17
谢谢分享

感谢分享
多謝 Ching 分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:26