[初哥問路] BEST/START/FISH ANMA和141 4難之決定

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

星期日去韓國4日, 預計可以出去玩兩晚, 應該去那2個地方好呢,

BEST 係3條女2Q?
START 係DISCO FEEL? 2Q?
FISH 係SOAPLAND 1Q?

救師兄們比D意見, 玩完返黎一定出報告
我都想知,小弟12月底也到首爾,期待其他師兄指點
wait 4 ur report!
best 係1條女
start 中午 兩條女 夜晚先三條女
過於FF了吧 ..

點樣FF法? 我都係睇各位師兄報告, 唔通係假野黎?
大膽哥 發表於 2017-11-23 00:45
星期日去韓國4日, 預計可以出去玩兩晚, 應該去那2個地方好呢,

BEST 係3條女2Q?

如果三選二的話,可以選 BEST & START。
FISH 的特色是迎賓,但最近生意好,有師兄回報迎賓被取消,方式變成與 BEST同。

BEST:一個女生,兩個場所。
START:白天二女輪,晚上三女輪(2Q,一般在首尾)

FISH 的服務也算 SOLID,如果新鮮感不是重點的話他也不算差。
今日叫個做藥房既FD拎定盒必利勁比我, 屌爆韓妹, 佢話60MG 叫我食半粒好喇,,,,大拿拿600蚊得3粒咋 image1.jpeg
大膽哥 發表於 2017-11-23 21:16
今日叫個做藥房既FD拎定盒必利勁比我, 屌爆韓妹, 佢話60MG 叫我食半粒好喇,,,,大拿拿600蚊得3粒咋

咁我怕你超時喎

試咩都好,backpage果啲就睇吓算啦
真要三選二,我建議是Best+fish
因為出來玩,無非是要挑質好和服務好……
best 雖然像快餐,早點洩的還可以2Q,但是MM的質量是3家中最好的,年紀夠輕,至少有模特等級。
而服務卻是推fish.雖然沒有best來的正,但是服務上會有gf的感覺
Lancelot777 發表於 2017-11-24 00:46
真要三選二,我建議是Best+fish
因為出來玩,無非是要挑質好和服務好……
best 雖然像快餐,早點洩的還可以 ...

咁就去BEST AND FISH LA....最緊要相頭好
Thanks a lot
多謝師兄分享

多謝師兄分享
有冇 best 地址呀?

同埋乜時間去最好?
同要best地址 谢谢
thanks for sharing
回復 Billychanming ##4 的帖子

想要Best,Start的詳細地址,thanks

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 10:22