[新兵問路] 天體浴場

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好多網都寫泰國有天體浴場,但無寫位置在那,
有無師兄知正確位置?
小弟計劃十二月去一轉,想試下裸曬同裸泳。
回復 potatochip ##1 的帖子

早幾個月有師兄問過呢個問題我答過,但141更新咗之後,D舊留言搵唔番!咁再答過啦!芭堤亞有一間天體度假村叫Chan Resort,你可以去果度祼曬同祼泳,但如果你嘅目的係想去𥄫嘢!我勸你打消呢個念頭,因為去果D多數都係上咗年紀嘅鬼佬鬼婆,對波揼到落肚臍果D,我怕你𥄫完飯都食唔落!
如果你自己本身鐘意天體嘅可以自己上網查吓。但如果想睇昅嘢就唔好咁大期望。因為係啲鬼佬亞公亞婆至去。你不如去東歐啲Lake Resort好啲。
但如果師兄想睇無上裝鬼妹就一定唔會失望。因為Koi Samui,PP同Puket個個沙灘都大把。

Or you can try The Oriental Village Chiang Mai.
無意中比我搵翻條link:

http://141hongkong.com/thread-1851214-1-1.html

果位問呢個問題嘅師兄都有留言
好奇想問吓為何要去天體浴場?去無上裝agogo唔好咩?
曼谷都有一間天體酒店,都係上咗年纪去。同埋唔歡迎帶雞,鸭,鵝入去

多謝師兄提供資料,心目中想去天體海灘,祼曬同祼泳加𥄫嘢
47434923 發表於 2017-11-23 23:43
如果你自己本身鐘意天體嘅可以自己上網查吓。但如果想睇昅嘢就唔好咁大期望。因為係啲鬼佬亞公亞婆至去。你 ...

師兄
蘇梅布吉上網睇過都無公認的天體海灘
請問是否要出其他島嶼先有?
arachnidan 發表於 2017-11-24 12:43
好奇想問吓為何要去天體浴場?去無上裝agogo唔好咩?

𥄫嘢係原因之一,本人也算是天體愛好者,離開香港便想解放解放
hungyiu 發表於 2017-11-25 12:29
曼谷都有一間天體酒店,都係上咗年纪去。同埋唔歡迎帶雞,鸭,鵝入去

謝謝師兄提供,已上網搜尋
回復 potatochip ##8 的帖子

蘇梅同布吉無天體海灘。但係D鬼妹無上裝。
47434923 發表於 2017-11-26 18:10
回復 potatochip ##8 的帖子

蘇梅同布吉無天體海灘。但係D鬼妹無上裝。

謝謝師兄

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 01:49