[曼谷] 曼谷再短租PTGF 代戰友C 包膠 PATTAYA Day 2 之 托海與夏樹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Day 2
今朝醒左, MAK 大隻眼,望一望隔離, 佢仲未起身, 女女係冇化妝既情況下, 睇到佢個樣真係好清純, 我心諗朝朝起身都見到呢個畫面都唔錯丫, 女女比我嘈醒左, 佢鑽左入去我既懷抱裡面, 佢攬住我, 我聞到佢既頭髮香味…佢又錫我心口, 跟住佢用雙手好用力咁攬實我, 咁我就係咁比佢攬住左一陣, 直至到我忍唔到, 我好急尿, 我就同佢講: 康攬….. 佢終於放手, 跟住我去痾尿, 我係度諗緊, 好耐冇同一個女仔訓得咁舒服, 一D壓力都冇, 上一次果個都冇訓得咁好, 起身時真係好舒服…好耐冇試過
(我有好多老死都會問我一個好膚淺既問題,: 你一晚執左幾多劑? 我會話: 如果單憑出火, 我唔洗搵PTGF , 我直接落蛇美搵個LT 都得, 仲可以日日換女, 天天都可以唔同花款,國籍都仲得, 點解我要PTGF , 可能係因為對自己心靈上既一種治療, 我同我D 老死講, 如果你係為左攪野, 想由朝攪到晚, 以量去取勝既, 你就唔好搵PTGF , 因為PTGF 比唔到你, 去搵LT, 而PTGF 比到你既, 除左攪野之外, 係一種心靈上既補償, 係一種心理上既享受, 多於肉體上既滿足, 呢一種玩法其實就等如去夜總會帶女出街同直接去叫雞一樣道理, )我唔知我講得有冇錯, 總之我就係咁諗,我有我開心, 話知你..

我朝早冇攪MORNING Q , 我真係想休息下, 我都同我自己講, 放鬆下自己, 唔諗咁撚多野, ENJOY 呢個TRIP 先,我今日起身都成11:00 , 我一早已經諗好左去洲際酒店既INFINITI 食個LUNCH ….HAHA , 等我裝下B , 做下向海男….
一上TAXI , 佢就真係好似女朋友咁, 撓住我, 挨住我, 佢從來冇問過我去邊, 佢只係跟住我, 我只係交代左一句: 建COW
去到餐廳 , 佢拖住我隻手行, 仲要係十指緊扣個隻..佢一見到個海景, 就即刻跑去欄杆度又影相, 又叫, 個一種純真., 係真又好係假又好..我都認為唔緊要啦, 最緊要係呢個女女比到一D我想要既野我, 我都好滿意啦, 扑野攪野個D, 今晚先講啦...享受左而家呢一刻先算, 食完野, 我地就坐返車出海灘, 玩下水晒下太陽咁啦.佢好緊張我餓唔餓, 要唔要飲野, 又見我出晒汗, 又識幫我抺, 仲要連心口都抺埋, 唉, 仲想點丫…係沙灘叫左個大蝦沙律食, 個碟野到左之後, 我隻手都冇舉起過, 就已經食完啦.咁既家教, 我冇野講啦…,我坐係沙灘椅上, 望住女女係海邊玩水呢一幕就好似頭文字D 阿托海同夏樹咁, 有青春, 有回憶..好想停留係呢種咁爽既日子, 好啦, 呢D咁文青既野都好似唔係咁適合係4台講…
咁就講返D精彩野比D CHING 聽先

食完晚餐, 我地去左ROCK HOTEL 個露天BAR 飲杯野, 佢都飲左兩杯紅酒, 好似有D 醉醉地, 坐多一陣, 我同佢就坐車返酒店啦, 佢一入到房就訓左係床度, 我心諗, E , 唔係你服侍我既咩, 唔係要我服侍返你丫嗎? 咁我行埋去睇下啦, 佢就一手攬住我, 捉住我係咁打茄輪, 仲好主動咁除我件衫, 咁我梗係唔客氣啦, 唔通托海嬴架GTR真係淨係想同佢去海邊玩水咩, 我開始返攻, 左手除緊佢條褲, 手指就順道進入, 到第一個灣, 我甩住尾入, 嘩, 仆街, 好撚多水, 濕晒, 跣住入, 不得了, 跟住佢比我用手指抽插左幾下之後, 佢忍唔到啦, 佢一個轉身禽住我, 用左快雷不及掩耳既速度除晒我所有野, 佢諗都唔諗, 一d準備都唔比我, 就一口擔住我枝波棍, 屌丫, 佢今晚好似裝左個turbo 咁, 比琴晚多左幾十匹咁, 野野都盡晒油門咁chur我,. 佢見我碌波棍都係咁上下啦, 佢就坐上黎, 好似冼拿咁, 個個灣都攞到盡一盡, 咁我當然不甘示弱, 我一對手揸住佢對車頭燈, 等佢唔洗咁招積, 佢都越揸越快, 係最後既五連髮夾灣, 我都要搶攻啦, 我推住佢車尾, 一下一下咁樣pump 佢尾pumper .. 嘩, 最後幾下, 佢叫到要掩住佢自己個口, 終於, 呢場秋明山之戰我險勝小小……….佢今晚既表現實在令我有d驚訝,,尋晚就怕怕羞羞,,今晚就波波盡波波嚮,,我剛剛停係山腳,,佢係我隔離比左兩啖空油示意我再走多轉, 好, 咁我就捨命陪君子,就係咁我地大戰左兩場, 油箱都冇晒油啦, 我地之後一齊去沖過涼, 佢都比我攬到酒醒啦, 再叫左ROOMSERVICE , 食完就一齊相擁入睡

DAY 2完

WhatsApp Image 2017-11-16 at 11.31.45 PM.jpeg
WhatsApp Image 2017-11-16 at 11.31.48 PM(1).jpeg
WhatsApp Image 2017-11-23 at 7.11.46 PM.jpeg
WhatsApp Image 2017-11-16 at 11.31.47 PM.jpeg
回復 acmeTHAI ##1 的帖子

PTGF 果中感覺真係好正,囡囡好正
回覆 讚好 不讚 使用道具

齋睇都过引.

GFF真係可遇不可求
如果PTGF俾到哩個感覺,真係洗多小小錢到抵

條女好正真係洗多少少都值得

Ching 要揾 feel,何必在乎几多Q,說锝好

真係...真係不得鳥...我下星期出發啦
仲考慮緊要唔要玩PTGF...每次睇你REPORT..都好大衝動
主要係...我去5日...一係唔玩..一玩我就租足佢4晚...錢唔係問題...就擔心比左錢冇咁好既回憶...
唉...唔知點算好

條女好正真係正

師兄今次開心到不得了

清純大波囡囡好正。

呢d feel真是不可多得~

沉船未?

the girl is so fresh. absolute GFF. very lucky.

thanks ching! girl very young and fresh!

非常精彩秋明山之戰!

囡囡好清純,GFF一定好正, CHING沉船未?

好像无套😄😄

多謝師兄分享! 好靚囡呀!

正到爆