[曼谷] 曼谷玩女單兵行攻略.桑拿篇(純分享文)喜愛後花園必睇

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我出呢個純粹分享文..有咩唔岩聽可以無視
因為我喜歡一個人去泰國玩女.所以分享給單兵人士
我喜歡日式桑拿...首先介紹日式桑拿.
我唔會搵專做花園女女...如果有玩開既人應該明白...桑拿=一種挑戰.
推介:phrong BTs ..7成桑拿集中.....
因為太多桑拿.所以我只係講幾間特別..當然你行過桑拿街..覺得好既可以去馬
101...可無視.只睇相無得睇女...環境差..女服務工式化
Angle ...女女上左年紀居多.年紀大唔係恐龍.有成熟感覺.可睇女(佢介紹完價錢..會打開房仔對門)..比較玩得...我玩過幾次.每次到屌到後面...
大手叮..價錢比較貴...喜歡制服可以一試...試左幾次..但女女比較公式化..
102同埋隔離既紫色制服..
先講講呢2間特點...記住一定要選vip room(因為浴缸超大超..女女幫你沖涼一流) 同埋門口見到岩心水先好進(當一個人!十幾條女望住你..唔太岩心水到唔好意思要走..所以岩心水先好進..通常4-5點女女比較多比較靚..
先介紹紫色制服:佢房比102細.但點解要講佢..因為佢有3p服務...8000蚊(好貴)我試過一次!當然係選左個.之後佢選佢朋友(因為呢間有呢個服務.所以先推介..咁女女先玩得放)可以唔洗換套..屌哂兩條女
102...房間最靚最豪華...女女撞手神啦!難講難講...
B&b...妹妹仔最多..身材最好最玩得...
花園攻略:
通常我會係沖涼試探佢既花園..有時攪到唔比攪..有時會比你摸.但唔比你進一步
其實女女到係人!當然要體諒女女..如果女女唔喜歡.建議唔好有下文...
如果佢比你玩...你可以用好客氣咁同佢講..可唔可以fuck anal ...同佢講比多d貼士...我通常會比500-1000...有時唔洗講...直接打開比我屌
500貼士可以玩到一個妹妹仔花園...物超所值..有時女女仲會女上男下..一路自摸一路up...細佬同你既感觀真係滿分
多謝分享,黎梗12月去試下

想問下紫色制服係咪 addict massage?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝心得分享,下個月會去行下桑拿街

多謝師兄分享 有少少問題仲想請教:

1. 102好似都可以3P? 定係要睇囡囡制唔制??
2. B&B好似比較少師兄提及 師兄能否比多少少Detail??

感激

紫色好評一定要去試下

多謝師兄分享有用資料

addict最靓的女女Jane没做了😭

紫色制服 3p 都係唔洗換套﹖

唔駛換套先係3p既玩法呀

1. 比得起錢,問過囡囡又肯,間間都可以3P

2. 坐曬出街,睇ARM 就入

Can Ching mention which shop you tried anal? Thanks

星期頭去過,唔係咁啱我

多謝師兄分享心得! 盡詳細~學左下次去試

wongcwaw 發表於 2017-11-24 19:13
多謝師兄分享 有少少問題仲想請教:

1. 102好似都可以3P? 定係要睇囡囡制唔制??

間間到有得3p..任你選
但我講3p係你選1條女...其餘個條係條女幫你選...
你選2條女...可能一次換一次袋.唔會一齊幫你含
比多小小貼士...仲可以叫佢地互奶比你睇

B&b 妹妹仔比其他他桑拿多..玩得放d

十二月会去揾女,多谢Ching!

回復 靖仔 ##1 的帖子

500貼士可以遊後花園。睇啦。

never try B&b before look like should try try see next trip

風塵小胖俠 發表於 2017-11-24 22:35
唔駛換套先係3p既玩法呀

試過3P,但都是要換套,期待紫色。

WolfZero 發表於 2017-11-25 12:28
試過3P,但都是要換套,期待紫色。

玩前問清楚條女。呢刻真係講錢!你比得起錢..點玩到得..因為佢地係朋友

我無知…唔知邊B&B係邊度…