御水軒技師青春,Dup骨又得,場乾淨整齊,休閒好地方。

簽到
名稱: 御水軒
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A44587-元朗-足浴保健-御水軒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近排又全身酸痛,天氣乾燥周身痕 ,又要Dup骨出出火至得啦,即時上4台睇吓元朗有咩好野先,好多師兄推介元朗御水軒, 個個師兄都話d技師青春Dup骨又得,呢d環境一定要去試吓,先打電話預約左先,上去精神吓先,元朗中心點方便,間場裝修幾舒適,環境優美地方整潔,比人好舒服感覺。
一早打電話預約好,去到可直接入房,沖涼房是獨立,放便又衛生,出返嚟技師己經到了,好後生喎,最多比佢二十出頭, 個樣好甜好可愛,有小小Baby Face皮膚白淨,胸前偉大, 真係人仔細細波大好砌、就係講呢D身形,佢個名叫洋洋,唔好睇佢年紀輕輕,按摩又真係有一手,力度岩岩好,穴位都幾準,洋洋好比心機同我由頭按到落去,慢慢按晒全身,總體我都滿意。到香薰推油時同樣咁正,我鐘意佢態度夠認真唔會點檔,真係溫柔又呵護,推完油又會抺返乾,再柔情掃股,R起嚟好有Feel,識得掃荔枝、偷桃,挑情功夫唔錯。
轉身後你估我仲可以咁安份守紀 ,我就老實不客氣,攬住佢開始揸波捽Lin,洋洋口就話唔好咁啦,但又小鳥依人靠我身上,配合住我任我魚肉 ,大波夠彈有質感,真波唔係加工貨,大膽起嚟除埋佢個Bar,露出兩粒Pink Lin,我要出埋咀至夠玩,而佢雙手就一邊R袋袋,一邊掃條jer,推上推落,集中喺我細佬度"按摩",攪到我硬到想爆,落油快Chok,細佬俾佢咁搞法就嘔晒白吐出嚟 ,出咗火就真係身心舒服了,休息一陣細心幫我清理返好,我去沖涼,洋洋去補妝,走時送到我出門口!唔怪之得咁多人鐘意黎御水軒,原來軟硬件都咁正,又其係呢件洋洋,真係令我瘋狂,臨走既時候老闆娘仲叫我下次黎試埋其他靚女,我出門口既時候見倒有兩位技師都好得,見倒流晒口水 ,我問佢地叫咩名一個叫YoYo一個叫東東,兩個都係我杯茶,臨走時仲影左佢地相,下次黎要逐個試先得。

IMG-20171124-WA0007.jpg IMG-20171124-WA0003.jpg
IMG-20171124-WA0004.jpg IMG-20171124-WA0005.jpg
IMG-20171124-WA0006.jpg IMG-20171124-WA0008.jpg
身材一流好貨色
回覆 讚好 不讚 使用道具

咁正!一定要去試下先得

身材正,一試無妨

呢件真係戰鬥格!淫間兇器是也!

回復 lin125 ##1 的帖子

條女身材唔錯

禾刀巧想即刻去試!!!

大波靚女 - 我啱呀

又幾好喎,一個字"索"!

靚女一定支持啦!

等我都要去試下先得

咁好服務...一定支持

Body figure looks slim and nice

波濤洶湧...好吸引

身材誘人,扑得過

大波靚女 - 我啱呀

咁正一定要支持啦

SamSam

thanks for sharing, good job.

場正,女女靚 玩得過