日式Nuru MASSAGE 高手,骨技大師,大力金剛指,難得嘅骨界奇芭,骨精必試

名稱: Rose Taylor profession nuru Spa
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A43536-中環-水療SPA-RoseTaylorprofessionnuruSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Friday 到中環搵女鬆骨,
預約咗Rose Taylor profession nuru Spa,
心潮極度興奮去到,囡囡樣貌美豔,熱情又夠野性,
身材有腰有羅,惹火嘅曲線起伏致,雪白42吋大波引死人,可能佢係全港最大波嘅Spa囡囡,真係見到都吞晒口水,
一入到房就攬實佢,呢對大竹筍粉波極具誘惑,
傾兩句計,佢風騷入骨又夠善解人意,令我慾火高燒慶合合起來,
自己洗白白返出黎,上骨床先幫我古法按摩,
手勢好掂,服務慢慢做到足,一D都唔偷懶,慢慢幫我按勻全身要緊位,力大而穴準,大力金剛指,真係按到邊處邊處舒服,
按到咁上下,再香薰推油,推油功力好叻,好手勢有力水,力度厲害,由頸一路推穴位好準下,
爽到我疲勞盡消,成個人都舒服曬,仲有一招龍抓手,真係正到無倫,細佬都扯旗,
推鬆之後,到歡樂時光,我按住佢瘋狂勁玩,
揸住對白滑巨乳不斷緊搓揉到愛不釋手,軟綿綿咁,超好好揸,好正!
爽到囡囡呻吟震震興奮反攻,日式Nuru MASSAGE,採用一流嘅Nuru gel,非次等貨色可以媲美,
之後波推磨身,痕到全身都起曬雞皮,慢慢遊暈白白全身,再用巨乳夾腸,投入又有激情,個樣夠姣夠放,十足淫娃feel,感覺好鬼正,爽過昇天,細佬好快精華四射,囡囡服務好掂,好值得推介俾大家。

Nice body figure
回復 Hoikong91 ##1 的帖子

good post, thx
回復 professuser ##4 的帖子

勁,十分支持。
支持支持

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:34