[指壓囡囡] 金X港少見多怪?!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

話說糧尾日子, 細佬都要食, 是但上到呢間金X港
講真, 本人唔中意去指壓, 太趕, 不過今日都系上左去
好啦, 上到去, keeper 問我. "老細, 用套做嗎?"
我心諗, 唔好玩啦, 我未想死住啊, 大把女未食.....
好啦,又等一陣, 例陴都係睇左兩三個
最後好波之人入來, 要佢啦, 我又系冇問名
我好奇問佢, 個keeper 咁問我, 好多人咁做咩(中出)?
佢話有架, 問定先以免爭執.....我都唔知叫好定唔好囉...
攪到我唔系好有mood......
出房價$410, 下次141 算數...
上得金多港七成人都玩唔帶袋,是這場唯一賣點。
后门專门店
似乎係師兄你少見多怪喎。多港出名係環保場,你唔知咩?45分鐘任做都叫趕頭趕命,一仔半個鐘一Q就叫時間充裕?咁應該係我少見多怪⋯⋯
回復 algol ##5 的帖子

完全同意
真係有人45分鐘玩兩Q咁趕?
pittmiz 發表於 2017-11-28 03:38
真係有人45分鐘玩兩Q咁趕?

我自己就做唔到,不過的確停不少囡囡講有客會要求做兩Q,亦試過有d 囡囡主動想同我做兩Q
金仔有後門玩嘛?
只要唔係太過份,KDK你想玩乜都得
回復 toniee ##1 的帖子

其實都沒問題, 反正都是出來玩
師兄各有所好
31號仲有無做
回復 toniee ##1 的帖子

謝謝分享!
sakuhachi69 發表於 2017-12-6 17:41
小弟上金X港都係鐘意可以唔用套、 生中出+即時事后蕭真係爽的。 當然也有風險。 下次要環保后園試試

我都好中意事後簫, 但係金多港問過好多女女都唔肯
sakuhachi69 發表於 2017-12-6 17:41
小弟上金X港都係鐘意可以唔用套、 生中出+即時事后蕭真係爽的。 當然也有風險。 下次要環保后園試試

咁激?!乜變搞X棍?!
回復 foureyesboy ##17 的帖子

真係有人45分鐘玩兩Q咁趕
回復 si1mon ##18 的帖子

真係有人45分鐘玩兩Q咁趕

呢間野正一病毒温床,原来咁多人有自殺倾向,唔講唔知

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 12:48