[粗人粗語] 有冇50,60歲人去玩

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有冇ching 50、60歲人重去玩?囡囡会唔会覺得你太老唔靓仔?
回復 wpc-nl ##1 的帖子

我53, 久唔久都去, 囡囡唔會有意見, 沒鑄就好唔lik.
哈哈!我見過70幾歲都入去玩,我都超過50
D女同我講今次有对手,好多後生仔唔及你。。
知道有D七十幾去指壓包女三個鈡,連續幾日,冇嘢出!吹咩………………錢多
過吓手引都好呀! 話事話,啲囡囡有冇好似4仔咁講,任你毛唔洗加餞?
小弟自小住外国冇正式係hk.玩過!呢边最少要hk$1000.
重係質素麻麻的。自問唔係高大靓仔,鬼妹囡囡當然有少少求其了事。
最近回港有机会去偷食,才用咗五舊多,以經好過呢边。真係抵玩。不過睇完4仔啲報告后,才知重可以玩放啲。
唔知係真唔係?

如果大然把錢,話之你一百歲,
就算你無能都殺,照比錢就得
回復 wpc-nl ##1 的帖子

我都是過50, 現還出來找女, 印印賓賓我都照去.
金錢和年歲是正比,很多男人工作了半個世紀 儲下的錢 及有樓有車 工作有成績 生活安定 就可以出來玩女,都不知 有幾多叔叔 包女 玩幾個在一天,反而 後生 沒錢。
年輕时因為家庭担子, 從来没有机会去玩, 现在年纪大了, 有机会当然玩盡佢, 的女都係為錢啫.
多謝分享

叔叔我諗住長玩長有,囡囡認錢唔認人。
最緊要有錢, 話之你100碎
差一年多就登陸, 平均一星期玩兩至三次, 早兩年學人沉船. 而家仲有囡囡搭我糖, 沉我船.
Reply wpc-nl ##1 Add Thread

收得錢就唔會揀客
回復 141廣告部 ##3 的帖子

我以為師兄才 29 + 1 。
回復 tarochan ##4 的帖子

開心不分年齡的。
有錢就冇分界限
有錢比話之你幾大點玩都得啦………
When you still have money and mood, why not

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 01:25