Chivas~~Chivas真人超甜美,前凸後趷,高佻性感.36D大波~

簽到
名稱: Chivas
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A63803-炮台山-兼職女郎-Chivas.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

約好時間就上去,Chivas真人超甜美,前凸後趷, 人見人愛,高佻性感嘅身材,加埋一對36D級大波波, 真係引死人,唔喊唔淡廣東話,都聽得出佢又姣又嗲,好熱情主動,入房先嚟交流吓,你摸我揸鬼咁開心,幫我除清衣服,她亦解除障礙,嘩!對波好堅挺,Pink Lin好難得,細心侍浴,波推夾腸水中簫點會小呢,Hebe含住我細佬食到停唔到口,兩粒旦旦係咁啜,奶我支棍時個樣鬼咁淫,連我後花園都唔放過 ,差D頂佢唔順。返上床我自然係做大爺,Hebe趴喺我上面,用佢個櫻桃咀,加埋大波,喺喺身上游嚟游去,挑情功夫一流,Lin頭、肚皮、大腿內則、旦旦,我嘅敏感住佢全部無放過,到環保吹時,比佢幾吓深喉吸啜,差D要爆漿,拿拿林上套,先女上,磨幾吓就啱位後,佢開始自我陶醉喺度自摸,越UN越多水,咬唇嗰吓幾鬼姣,坐喺度攬住佢,錫吓佢粒Lin,攪到佢Oh! Oh! Yeah! 係咁叫,轉狗仔快推,圓潤好肉地,越插越瘋狂,啪啪聲响偏成間房,Chivas全程好狂嘢放蕩,投入唔做作,好明顯係享受緊,我的瘋狂抽插令佢反晒白眼,最後都係在瘋狂抽插中,一發不可收拾,終於爆發了 。她在事後,再為我演奏一曲回魂簫。正!總結:這次是我感覺最爽的一次!的確令人回
長髮及胸,半掩半遮,意態撩淫。# [& g; }/ m8 L* s/ B
! d3 R/ l. A1 t/ y
謝謝分享。
大波靚女
Looks sweet and sexy
回復 京少 ##1 的帖子" H! e+ z4 P6 ]: f  I
: ]# ~2 g* W1 ]& o
: H8 f' g4 h% h( [' B; ?
多謝師兄分享
謝謝分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 12:10