仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有正chivas

簽到
名稱: Chivas
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A63803-炮台山-兼職女郎-Chivas.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣子又索又甜,臉尖尖,一把長秀髮,非常標緻,真正的甜美可人兒,好有鄰家嘅女孩感覺,36D大乳牛,漲扑扑,愛波之人絕對無嘢好講,加上眼大大水汪汪,好精靈充滿電力,電到我暈得一陣陣。大家一開始有講有笑,好主動除我衫,我都幫佢除,大家摸來摸去,沖涼幫我洗擦全身,仲玩埋夾腸仔,夾到我死去活來,水中簫都有,慢慢咁上下吹奏,新女之中算係唔話得。阿女施展渾身解數,由頭錫到落細佬度,然後手口並用進行刺激,環保吹簫,啜鳩頭瀨鳩根,深喉不斷,淫眼望多兩眼,差D就畀佢電暈,可想而知其電力有幾強,拿拿臨玩觀音坐蓮,鮑魚緊窄好得,換鯉魚穿鬚,再玩通天蠟燭,再轉男上體位激情抽插,海瀅真相好配合,插至波濤起伏大叫救命,自然水愈來愈多,夾住細佬好舒服,跟住一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,海瀅真相亦反應強烈,係咁反屌我,實在太激烈啦,冇耐我亦發射升空,爽死。至今仍然回味無窮。海瀅真相的確係我嘅女神,有樣有身材又有服務,食乜都係首選啦。

; u7 U0 [  n( b$ b1 oLooks sweet and sexy
林柔柔 發表於 2017-11-30 16:04 2 v0 U' @$ M) K4 `$ H3 @" Y
**** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ****
, O0 d' T4 Z) M7 q
谢谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:25