[東西、歐] 烏克蘭之旅詳細講解!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次我去烏克蘭其實都係打算觀光噶!所以去左Lviv!其實 Lviv都有men club 噶!但係唔好意思去!太明顯啦!果度而且入去俾人問夠年紀未同埋知唔知係咩bar!面子下不了去.冇去! 食女都有! 3000+200房費?(本文用當地貨幣講解!)質素一般!建議大家唔好去咯!呢度解釋下!我同當地人傾過!距地一般office人工係250-500美元封頂啦!呢個係大家參考價值噶!西餐食到嘔都係600打下!已經係最好噶西餐廳!無一例外!(港幣150)我係度最憎噶係馬伕噶抽水同的士佬噶殺價咯! 20min的士350?(100蚊港紙?)uber係95! 然後司機仲想找錢俾我?so嚴重建議大家唔好用的士儘量!等距地撲街!價錢唔合理!除非你帶住女咁冇計啦!當晚就係!反正呢度噶的士俾我太5⃣️愉快噶經歷啦!當地人都唔用噶基輔! 的士基輔就係外地人用!當地噶一個大學生講距地係討厭的士噶!其二! 馬伕. 我可以好負責講!烏克蘭噶市場應該係做壞左個頭咯!你地自己判斷價值啦! 1800其實就可以食女噶啦!但係我呢家叫左好條女都係3000! 我可以同大家講唔值得!因為我覺得1800同埋3000噶女都係差唔多!其實都係差唔多!1800果個服務仲好d添喔!補充你地基本唔好霖服務啦!冇所謂的大車冇69甚至環吹都冇?真心噶!1800噶都有! 價值你地考慮啦!之前師兄介紹噶馬伕我呢家都有用過!其實一個已經升價到100美金一個女? 然後我係去距地工作室噶! 果個馬伕叫我幫距交話費!距冇錢打電話?(excuse me)距可以WhatsApp 我?打俾我?要求210添!我買左40噶距話唔夠? 我屌你啦!當我atm啊?錢唔係俾唔起!但係條氣唔順咯!所以直接搵其他馬伕!然後我可以同大家分享呢家距地見到係中國或者香港噶!基本上開價都係3000!但係我覺得唔值得咯!建議大家搵之前voka師兄介紹噶Lgor 距係最老實噶!唔會玩野!距拍檔都係一般咯!反正呢家價錢都已經貴左咯!我係果度食過最好噶就係men club 條金髮modle啦!金髮!全身冇毛皮膚好滑!pink!英文好!但係埋單幾乎兩千港幣?體驗下係OK噶!冇圖冇得羅電話!冇服務!!其中一次係lgor帶我去噶飛機場! 齋可以打飛機!但係女真係靚! 1650 可以kiss 摸!但係下面no! lgor同我講烏克蘭靚女係好聰明噶!唔會去做!所以靚女都係飛機場!冇得sex!其實我覺得lgor係好老實噶一個咯!其實d女女基本都係話19-22!但係我覺得一般咯!可能我要求高吧!唔知!然後服務係0!本身我都係一個對服務唔高要求噶人!但係距地0英語呢!你真係好難溝通噶!而且質素真係冇話好好!不過女女應該係後生噶!好容易濕噶的確係!但係覺得3000係開高價咯!其中一個馬伕話距噶partner係中國人!你地霖啦!你地霖啦!距地知道你係中國人唔貴d?反正呢家各位師兄介紹噶馬伕都基本上開價3000或者100美金?基輔應該知道我地係俾得起錢噶!如果各位師兄想抵玩噶強烈推薦Lgor!因為我覺得呢度冇服務可言!基本上d女女就係0英文!我真心食唔到各位師兄講噶學生妹啊!而且都唔係2000-2500!呢家我手頭上噶馬伕得翻個識d英文噶未試過!基本都試過啦!其實見各位師兄分享去德國噶fkk好似仲抵d平d!你地霖啦!一個係窮國!一個係咁有錢噶國家!價錢會差唔多咩?多謝咁多位師兄噶分享!希望大家可以食到好野啦!

lgor都解釋左靚噶基本上係好聰明噶!唔會做!要麼就係飛機場!做!所以街邊靚女留返俾當地人同識俄語噶人啦!食鬼妹係好噶體驗咯!後生夠濕!服務一般!好似今晚食兩個!其中一個就係啱啱出黎做咯!真係後生噶!men club噶俾完錢就冇咩服務咯!但係真係靚咯身材好20歲!其他基本都係3000噶啦!反正我都已經深入咁了解距地噶工作室咯!其中一個師兄介紹噶馬伕係個靚女!距話d女女基本上唔會係同一個媽媽度做三個月咯!度度都係有媽媽噶啦!大同小異格局!1800同3000你地霖有咩唔同啦!其中一個馬伕問我iPhonex幾錢!你地霖啦!當地人基本上都係國產手機噶天下!ihpone4?
回覆 讚好 不讚 使用道具

XO你个O肺 發表於 2017-11-30 06:57
今次我去烏克蘭其實都係打算觀光噶!所以去左Lviv!其實 Lviv都有men club 噶!但係唔好意思去!太明顯啦! ...

而且請教之前噶師兄有冇出現交電話費噶情況呢?已經搵唔到之前師兄噶享受啦!太傷心咯!小插曲!今晚食兩條女!發現有鬼佬食咯!連續兩個地方都係!距地話係當地人!我唔確定!但係當地咁多女!咁容易溝都要食女女!我地又點食好正果d呢!

會員們有福了

想包一日,大約要予幾多?
Man club, sky bar是 clubbing把。
另外 好似有 dress code 要求
例如穿波鞋的,應該不可以入把。

回復 zxczxczxc ##5 的帖子

sky bar 冇去到啊!唔知啊!反正我唔係波鞋咯!所以冇理!

回復 XO你个O肺 ##1 的帖子

好多女女自稱學生妹。

回復 Fedora339 ##7 的帖子

正路姐

咁真係好難揾食。。。。。🤔

感謝分享~

语言不通真系好唔方便!

玩开心就好! 欢迎回国)

謝謝師兄分享,烏克蘭食囡貴過德國,

回復 愚地獨步ung ##13 的帖子

其實!睇下你地識唔識去咯!但係見各位師兄噶報告係德國幾平下咯!我今次去都覺得烏克蘭唔平咯!叫雞同打的

回復 chanph ##11 的帖子

的確係!到後邊玩先發現有d英文都OK噶!不過真係唔多咯!後生噶普遍!OK!可能係有d真係大學生掛

回復 bax ##9 的帖子

去市中心應該比較容易!睇番之前師兄報告!我去噶men club應該就係Rio啦!比較貴!質素不錯!但係sky bar 未試過!因為懶!希望各位師兄可以試下發下報告分享

interesting experience brother! thanks for the sharing

多謝分享

完全認同,我十月係莫斯科同聖彼德堡返黎,包膠都唔想打,係香港食d俄妹仲抵過困果度,又方便,一楝大廈就有十幾件,果度,一個場都係得幾件,溝壑通又困難,唔好俾d人造o既假象呃到,以為真係又平又正😔😔

bensex161 發表於 2017-12-6 20:15
完全認同,我十月係莫斯科同聖彼德堡返黎,包膠都唔想打,係香港食d俄妹仲抵過困果度,又方便,一楝大廈就 ...

请問Ching, 邊楝大廈有十幾件俄妹 ??