[美國] 第壹篇墨西哥城玩法,沒人沖我沖啦

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

好了,開始post了,手機打字真是好X累,但是見到竟然沒有墨西哥城的報告,決定點辛苦都要post出來,希望對大家有用了。
三種玩法(以下貨幣全部是墨西哥ps)
中國人卡拉ok

中国人开的卡啦ok

中国人开的卡啦ok

入面同平時去的K差唔多,套房沒wc,墨西哥人服務,點歌機,歌新,女女陪妳玩色中,大話色
女是沒媽咪帶的,玩的時候奔放,妳顛她仲顛,豪無含蓄的意思,600小費(朋友給的,好似是甘上下)就唔算貴,2支黑牌6000幾,開完要帶女出去自己穩時鐘酒店,2000塊餐,我沒去馬,因為當晚壹起去的還有個大陸老坑,他是壹心想叼女的,全程唔玩唔飲唔唱K,就在度等我們玩場後帶女叼,其中還好9鬼鼠同沒品甘抽女女水,其實女女已經好奔放,自己會拉低件衫漏對波出來挑舞,還不段自己坐上客人度玩,但是個老坑就經常偷偷地用手指插女女下面,女女當然唔高興,還插屁屁添,結果完場的時候,老坑就指定其中最好樣的壹個要叼,他唔給小費還博我當地朋友幫他埋單叼女,個女女死都不肯陪個老坑,還話要同我叼,還話唔收錢,我叼個死人大陸老坑甘沒品,女女唔同他開房正常啦,但是擺我上臺,我又唔想落,只要唔同條女去,結果全場只有壹件豬扒中的豬扒願意同老坑去,老坑見是免費的,壹樣照叼。所以我果晚沒叼女。墨西哥女好講感覺,唔是給錢就得,沒feel,有錢都唔去,有feel,免費都去,我當地朋友叼女就沒給過錢,次次都是女叫去叼,女女好坐臺600已經很好,還有酒飲,有舞跳,只要感覺不是太差,都願意去叼的。
第二種玩法,上網叫女
第壹篇墨西哥城玩法,沒人沖我沖啦
https://www.zonadivas.com
https://www.foro-elite.com
壹個論壇壹個網站
有D女只去指定酒店玩,有D肯上酒店房,去女女指定酒店640蚊。去自己酒店要在前臺登記。
女女熱情奔放,有部分可以英文溝通,好好多,照片ps過,7成照片中人
第三種玩法是微信約,基本是大媽恐龍級,我好運,約左個2500蚊的學生妹,正,水多,乜都主動做。

墨西哥難有行程,謝C兄貢獻
回覆 讚好 不讚 使用道具

还有好多相,好难upload

回復 leonwwl ##1 的帖子

谢谢分享

無品又仆街D 香港有時見到D墨西哥妹幾正 樣靚腰幼波大 就係個籮更大啫 不過應該幾好推

想問下 上面講緊咩貨幣?

圖中女女好大波。

師兄真厲害,雖然沒啥機會去墨西哥城,感謝心得。

Thx for sharing

thx for sharing great report

can you share the ktv detail to me? thanks

多謝C兄分享.

好想去見識印第安文明.

話係墨西哥治安幾差. 師兄當心.

Hey Leon ching,

Finally I can see your Mexico City report and surprised to find out they have KTV~

Very interesting indeed...Thanks for your post and keep them coming~

CH

Thanks for sharing dude, nice report to Mexico!

回復 chryo ##13 的帖子

I am suprise too, looking forward leon to share more info of that ktv, so ching in USA can go try try

多謝師兄,繼續加油

nice report brother! seems like a good deal

墨西哥城D冶安好似麻麻!樓主出去玩覺得如何?

多謝分享。