賤人cc 中伏報告 justjust668668 sosobbchu520

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

8 @8 e9 [3 j0 g; s+ |4 v- S8 s$ }9 _& w3 h* ~
呢個賤人ig: sosobbchu520/sosobbchu5201 用假相呃人,叫人加佢wechat: justjust668668, 之後就講價,話二千蚊兩q 可口爆,咁咪去尖沙咀新金莎,約好時間又唔見人叫我羅房先,話佢去買套,但其實間房有套。入到房之後彈三彈四又話間房偏遠收唔到wifi, 都on lun 9, 間房又唔係我有得㨂。 我睇清楚個樣,屌你, 同張相完全唔同,佢話佢代姊妹嚟,咁問我佢靚唔靚,收唔收貨。見到嚟咗啦咁佢又未到食唔落咁就算啦。佢話要收錢先咁我就俾咗佢,跟住佢係咁話我讚過佢靚,要我俾多啲。我火都嚟埋睬佢都傻,話你響WeChat已經傾好價,你收咗錢就要比服務我。跟住佢屌我話靚女都唔比多d, 話我唔係男人。我已經冇乜mood, 但又俾咗錢,淨係想快手啲搞掂走人。佢話同我吹爆,跪向地下同我含撚,但佢搞到冇晒mood, 含左一陣都未出到。我同佢講話想屌閪先,跟住佢話屌閪要加500我真係嬲到屌佢老母,我攞個WeChat出嚟俾佢睇我哋講好價錢果段對話。佢跟住就話佢ig俾人hack左, 個WeChat又唔係佢,係咁叫我加錢。咁我屌佢話咁你又識得來入房, 跟住佢一路着衫一路話有人話俾佢聽房number,雞咁腳咁走出房。我一路屌佢,一路想拉住佢,但條臭西走得仲快,出左房已經唔見咗佢。
  g8 i8 ?# u; n
5 A- X% z& r0 q9 o& Q呢隻臭西一定要post 出黎, 警惕大家。
多謝師兄分享~
所以呢D女,都是少信。來自: iPhone客戶端
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享,警醒!
多謝師兄的分享
回復 ccy001 ##1 的帖子) C$ I( h* q2 O. v- f! j
! t) I" V& N  j; ?3 g, g
多謝師兄分享
真係跌$又傷心又傷身
ching真可憐
食1仔好過!
, @% y! N( |' u7 [  ~' a: [; \
8 l) a9 h  o+ q# j1 ^" L回復 ccy001 ##1 的帖子5 N) f2 I+ h! v# W+ S% h

) P: p% R9 W+ O/ d5 {! ?- t* P: f節哀順變. G. e5 a" m5 v( ^
% y3 T& o% R/ w7 C/ J  m: J  F
財到臭閪手一去無回頭
, d5 |* k; ^5 d7 [, L" C$ q6 {8 `2 m
坦白講宜家D cc 真係麻煩咗7 X) O# o4 x3 X3 b0 X% E
好多要先攞房之後佢直接上房0 y0 J1 k3 O& f* B) _6 H2 Q( i
所以 呢啲事係好難避免
1 H; f6 U( T0 Y$ u1 i
$ q3 h3 Q7 S- ?Anyway, 多謝分享痛苦經歷
丅QC兄提醒!
回復 ccy001 ##1 的帖子, q+ |6 a% d4 k* ?0 y) b- \) E

5 ?/ ]  f: \+ [3 S# w. ~唉!我多數信其他師兄推介,自己揾的多高危,現在還有一個V7,成日叫我卑錢佢老板去約佢。. |% @, |  \' X" I( L7 S( P+ B% C: ]

- @% u+ D, N5 s0 u( ?, v+ k. @1 N, a補充內容 (2017-12-2 07:23):
2 {& }/ _" Y; p$ Z. F補充多一句,真CC唔會叫你攞房先,一定一齊入,怕你偷拍。
回復 ccy001 ##1 的帖子
" ~4 a6 ?+ ^6 q) v- ^- I+ D: S4 L3 N9 }2 z) @3 f
多謝報告,學到嘢!
Ching 下次食好野!多謝提醒
節哀啦, 人生總有1,2次既
本帖最後由 真面目 於 2017-12-2 17:30 編輯   l+ y( p3 x3 v# k; @, b0 ^
mic888mic 發表於 2017-12-2 07:21
- H( S8 D+ B3 g1 T  h9 N回復 ccy001 ##1 的帖子
6 B/ x! ^2 P' ?1 o$ g" Z) S" o$ L* _- M/ O% W5 g
唉!我多數信其他師兄推介,自己揾的多高危,現在還有一個V7,成日叫我卑錢佢老板 ...
. {* U5 w9 m8 U7 H7 T9 H
; [! U9 @, B  `; f- K
咪信支那狗玩人 出黎做就出黎做 邊有乜老板嫁
回復 ccy001 ##1 的帖子
: y% }( S( `# ], T+ P  R* u; P) v8 f* n9 H# E5 I  z8 b  H
條女係咪咁既樣?
# l3 |) O9 I, f$ F2 I6 S

& D4 Q2 k7 s( \7 n8 c* @0 m1 B! w3 p                               
登錄/註冊後可看大圖
真面目 發表於 2017-12-2 17:11 ' M0 h* |  }$ A# V% \
回復 ccy001 ##1 的帖子& n! n" V8 X& P. N! t  m3 [2 E1 h

, G. g" X& e- {, g條女係咪咁既樣?

9 r' I6 q, m4 G支那雞嚟喎

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:15