SANDY, 人細波大, 69互吹互賴,好有感覺馬來妹

簽到
名稱: sandy
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A65131-尖沙咀-兼職女郎-sandy.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

樣靚有真波,仲服務唔錯,係真唔係呀?一於上去試下,眼前一亮,長髮而多麼有氣質嘅台湾蜜糖真相真波,性感figure,人靚聲甜,十足星味,身材性感,有波有籮,係沖涼房比台湾蜜糖真相真波逗下逗下,腸仔都變金剛棒,佢仲笑淫淫咁烏低身用個籮友磨我碌野,一路磨一路呻吟,興奮到我到不得了,之後用大咪夾腸,舒服過真屌,台湾蜜糖真相真波水中蕭既實力,應該係我搵過嘅囡囡中十強之一,床上按摩技術好,力度控制得啱啱好,加上專業推油,你想推邊度就推邊度,果然食過夜粥,見到美女真係慾火焚身,服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,囡囡用口幫我帶套,由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,之後主動騎上嚟,迎風擺柳,搖UN恰檔,舒服死了,佢下面有股吸力,啜吓啜吓想啜晒我D精華,最後來個狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,去到高潮頂點,爽到爆漿米青狂噴,休息一陣再陪我去沖身,最後俾家用再閃人,下次必定返食。台湾蜜糖真相真波質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
好吸引!

4 D2 t% @$ W7 C& |' u4 N8 ILooks hot and sexy
回復 京少 ##1 的帖子
8 K2 Q3 w, M( V9 B% M, Q! Z4 h! |6 [0 s6 w5 d
好吸引!
makgavina 發表於 2017-12-4 03:19 ) k; s; p2 l6 u3 ^
  `- h8 e. B0 ?
# ], @/ \" }! x3 [$ G好吸引!

/ b  w$ f+ d2 v' S谢谢分享
thx for sharing
4 ~, ^6 i( Q5 a6 G2 k+ ^# r% U$ Q/ k: W# q% n! s/ {$ F
囡囡好索下, 感谢分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 08:07