浴室一問

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

小弟以前去澳門吾多,只玩過d1,d2,18,金遲,最後一次都前幾年了,因為太貴頂吾順,收入吾多又鹹濕,突然又想去玩翻次,邊間cp值高呀?同埋睇post 見大家話要比小費,以前去我都無比呀,一般要小費的嗎?
回復 glue123 ##1 的帖子

依家CP值都係講金池

其實睇你揀女會食開乜

小費係有D 場將女錢同個場錢分開左黎俾

東A/B要自己俾錢俾D 女 依家其實又可以埋單一筆過

如果想食下野+按摩 金池最適合 $2000有找
但如果想享受多d待浴服務,D1都係好選擇
因為沖涼真係沖得好仔細 都係大約$2000蚊到
hkmon 發表於 2017-12-2 11:43

依家CP值都係講金池

咁就吾理距啦,叫我比就比,吾叫則則博
Kanetaker 發表於 2017-12-2 11:53
如果想食下野+按摩 金池最適合 $2000有找
但如果想享受多d待浴服務,D1都係好選擇
因為沖涼真係沖得好仔細 都係大約$2000蚊到

泰式係好舒服,不過女質數更重要,中意高頭大馬,記得十幾年前去d1大部分都高大,前幾年去好多160都吾知有無
价钱都差不多 d1选择稍微多点
去了,轉頭出包膠

金池CP值最高
其他就還好
如果像要雙飛就D2
回復 glue123 ##7 的帖子

我就静待师兄去完回来出报告,谢谢先!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 16:04