樓主: austinpower

[賽後報告] 2017 第二度西貢偷跳 Part 1 (多圖)

多谢师兄长细多相报告!!!
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄精彩報告

多謝CHING REPORT, 期待緊PART2, 下星期都去西貢丫...

Reply austinpower ##1 Add Thread

Nice Post, Love it

游下游下 發表於 2017-12-4 09:24
其實越王你都無必要教精佢,總有人是很有個性的,我們保持頭腦清醒就好

我的個性就係比應該比的。甘多女尼個不出去就找別的。出來玩尋開心,500K坐檯何必搞得不開心。下次不找好了  ..你覺得對她好她應該點樣只係單方面想法。其實半年下來不知道有多少客人這樣。何必太認真。我唔覺得你點教精我

多謝越王精彩報告

真心好精彩 多謝分享

師兄性福呀,女女飛釘走奶

austinpower 發表於 2017-12-2 14:27
11 月尾系美國 Thanksgiving 長假,難得老虎肯放人比我去"香港探親"。居然己到香港,咁近天堂,又點會唔偷 ...

非常「精彩」嘅越南偷跳之旅!
講真,鬼妹係幾正嘅!

多謝師兄分享

回復 austinpower ##1 的帖子

thanks for sharing ching

越王兄, 鬼妹仔正喎, 無得出街真係可惜, 希望你下次征報左佢

fungoth 發表於 2017-12-4 16:48
我的個性就係比應該比的。甘多女尼個不出去就找別的。出來玩尋開心,500K坐檯何必搞得不開心。下次不找好 ...

其實越王都交待得好清楚, 事先講明, 唔出街唔俾小費, 囡囡答應在先, 拒絕在後, 咁無小費好正常者. 如果唔想出, 咪唔好坐低囉. 就好似鬼妹, 越王事先無交待清楚, 所以越王照俾小費. 成個交易合情合理.

我都絕對建議要對囡囡好, 大家開心. 因為囡囡辛苦, 大家明白. 但我地出黎開心, 囡囡都應該要清楚, 好基本既各取所需.

實有橫蠻無理既客人, 但又係另一回事. 不能混為一談.

回復 austinpower ##1 的帖子

師兄食咁多好野,分享下聯絡資料

精彩的報告!師兄太猛啦,已羨慕!

austinpower 發表於 2017-12-3 21:53
可惜唔知道你亦在越南。無機會大家飲返一杯。

實有機會,哈哈....我而家已經愛上咗去越南啦....死啦....沉沉地添

報告精彩

多謝師兄分享

hkkaze 發表於 2017-12-5 16:42
其實越王都交待得好清楚, 事先講明, 唔出街唔俾小費, 囡囡答應在先, 拒絕在後, 咁無小費好正常者. 如果唔 ...

基本同意,各有各玩法。以前試過類似情況一個朋友跟小姐媽咪吵最後一班朋友的女女都冇嗮mood。媽咪的關係也搞砸。所以發生在我身上盡量自己解決唔想破壞氣氛。出來玩有時中地雷也是一部分,唔係次次食到好野

fungoth 發表於 2017-12-6 07:46
基本同意,各有各玩法。以前試過類似情況一個朋友跟小姐媽咪吵最後一班朋友的女女都冇嗮mood。媽咪的關係也搞砸。所以發生在我身上盡量自己解決唔想破壞氣氛。出來玩有時中地雷也是一部分,唔係次次食到好野

我都認同師兄既處理手法可以彈性既, 有 d 情況照俾多少無可厚非. 但要俾囡囡媽咪知道原則, 否則只會越玩越多囡囡媽咪亂黎.

就好似大陸咁, 出街唔出街都掛晒牌, 事先講明, 無 argue. 我上次都學其他師兄, 叫媽咪分開囡囡, 出街一邊, 唔出街一邊. 然後叫唔出街既出返去. 唔駛要出街果陣自己煩.